Ana SayfaŞirket HaberleriVolatil seyreden 3 hisseye tedbir getirildi---

Volatil seyreden 3 hisseye tedbir getirildi

4 / 5
Volatil seyreden 3 hisseye tedbir getirildi
03 Mart 2021 - 18:38 www.borsagundem.com

Şeker Finansal Kiralama (#SEKFK)

SEKFK.E paylarında 04/03/2021 tarihli işlemlerden (seans başından) 18/03/2021 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.

BİST'in tedbir kararına ilişkin açıklamasında ayrıca şu bilgilere yer verildi:

VBTS kapsamında getirilen tedbirler; pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.

SPK'nın 11/02/2021 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-50 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KATUBİKORATELE03 Mart 2021 23:54

    YATIRIMCI TEDBİRLE CEZALANDIRILIRKEN , BELKİDE O HİSSXEYİ TOPLAMA MAÇLI BİLİNMEZ GURUPLAR KASTEN HİSSEDE VOALİTİ YAPTIIRIP HEM YÜKSELMESİNİ HEM TEDBİRE GİRMESİNİ HEM YATIRIMCI KAÇMASINI HEMDE HİSSEYİ UCUZA BELLİ SÜRED ETOPLAMASINI SAĞLAMA AMÇLI YAPABİLİR VE BU BANA SPK GÜVENİ AÇISINDAN ADİLANE GELMEMEKTEDİR ÖZELLİKLE REDBİR SÜRELERİNDEKİ KEYFİ SÜR EUZUNLUKALRI  VE SIK TEDBİRLER KAİLE ALINDIĞINDA GÜVEN SARSICI VE DÜŞSÜNCESİZ BİR UYGULAMA.  TAVAN YAPMAYAN HİSSEDAHİ SANIRIM TEDBİRE VOALİTİ NEDNEİ İLE AKSTEN SOKULABİLİR. İVEDİ BU VOALİTİ KONUSU İNCELENMELİ SANIRIM

  • deniz03 Mart 2021 20:39

    hay sizin Volatil seyreden lafınıza başka birşey bildiğiniz yok zaten borsayı allak bullak eden satışlarıyla bofa koysanıza yasak göreyim sizi