Ana SayfaPiyasaÜnlü’den hedefler, Ülker, ‘Daha’ neler var neler ---

Ünlü’den hedefler, Ülker, ‘Daha’ neler var neler

5 / 12
Ünlü’den hedefler, Ülker, ‘Daha’ neler var neler
14 Nisan 2017 - 10:47 www.borsagundem.com

REFERANDUM SONRASI BİR SEÇİM OLMAZSA PİYASALARA İLGİ FAZLALAŞIR

-Dolar, euro, borsa, altın yılı nasıl tamamlar?

-Bu konularda pek tavsiyede bulunmuyorum ama bu senenin genel olarak beklentilerin üzerinde büyüyeceğini tahmin ediyorum. Geçen sene de bütün olanlara rağmen yüzde 3’e yakın büyüdü. Bakın 3 ay dükkanların kapandığı bir ülkede, yüzde 3 büyüyebiliyorsanız bu bir başarıdır. Tabi bu büyüme gerçekleştiği taktirde sermaye akışları başlayacaktır. Piyasalarda buna paralel olarak yükselme göstereceklerdir. Referandum sonrası eğer bir seçim gündeme gelmediği taktirde Eylül ayından itibaren piyasalarımız daha hareketli, daha yatırım çeker hale geleceğine inanıyorum. Doğal olarak bu da borsaya olumlu yansıyacaktır.

Diğer taraftan öyle görünüyor ki bu sene enflasyon biraz yüksek seyredecek. Onun için bizim paramızın ne olacağıyla ilgili Merkez Bankası’nın faiz politikaları önemli. Sıkı para politikaları yürütmeye karar verirlerse bu da kuru daha öngörülebilir kılar. Ama büyümeye olumsuz etkisi olabilir. Dediğim gibi referandum sonrası bir seçim olmayacaksa piyasalara daha fazla ilgi olacaktır.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • selim14 Nisan 2017 15:57

    reis vurdu gol oldu bir yüzükle gelmişti dünyanın en zenginleri listesine girdi.

  • aslan14 Nisan 2017 14:32

    şimdiye kadar gelen milyar dolarlar halkın cebine mi girdi. zenginin cebine girer

  • mercan dede14 Nisan 2017 11:22

    hıııı inandık.**gaz fabrikası gibi....ver gazı.**daha halk gyo dan yediğimiz kazıklar çıkmadı.**ilk önce düzeltmeye kamulardan başlayında sonrasının düşünürüz.**