Ana SayfaPiyasaTSPB Başkanı Koç’tan bomba öneri---

TSPB Başkanı Koç’tan bomba öneri

10 / 10
TSPB Başkanı Koç’tan bomba öneri
23 Ekim 2017 - 09:53 www.borsagundem.com

“TSPB KONGRESİ 14-15 KASIM’DA YAPILACAK”

- 14-15 Kasım’da yapılacak olan TSPB Kongresi’nden bahseder misiniz? Kimler katılacak?

İlhami Koç: İlkini geçen sene yaptığımız kongrenin bu yıl ikincisini 14-15 Kasım’da Wyndham Grand İstanbul Levent Oteli’nde gerçekleştireceğiz. İki gün sürecek kongrede 24 panel ve sektöre yönelik farklı başlıklarda 21 eğitim programı yer alacak.

Sermaye piyasalarının ve finans dünyasının problemlerini iki gün süresince değerli katılımcılarla tartışıp bir çözüm yolu arayacağız. Bunu sadece Türkiye’den katılımcılarla değil yurt dışından davet ettiğimiz konuklarla da zenginleştireceğiz. Sadece biz bize olmayalım, genel olarak her şeyi tartışacağımız bir kongre olsun istiyoruz. Aslında bu daha da gelişirse, İstanbul’un bir finans merkezi olmasını da destekleyen bir şey.

Kongredeki konu başlıklarını tamamen güncel konulardan seçmeye çalıştık. Pay ve borçlanma araçları ihraçları, alt yapı yatırımlarının ve girişimciliğin finansmanı, doğrudan yabancı sermaye ve portföy yatırımları, finans merkezi alternatifleri, yatırım stratejileri, Endüstri 4.0, Bireysel Emeklilik sistemi ve otokatılım, dijital para ve yeni finansal mimari, blockchain gibi gündemde yer alan birçok konuya dair özel panel düzenlenecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da Kongreyi onurlandırmasını bekliyoruz. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Dr. Vahdettin Ertaş, Borsa İstanbul Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, dünyaca ünlü yazar ve ekonomist Prof. Dr. James Robinson, yazar Chris Skinner, Dünya Bankası Kalkınma Beklentileri Grubu Direktörü Dr. Ayhan Köse, Eski Hazine Müsteşarı Dr. Mahfi Eğilmez gibi önemli isimler de katılacaklarını teyit ettiler.

Bu arada kongredeki tüm panel ve eğitimler tüm katılımcılara açık olup kayıtlar ücretsiz olacak.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)