Ana SayfaKulisTek bir platformdan 36 bin ürüne yatırım---

Tek bir platformdan 36 bin ürüne yatırım

2 / 9
Tek bir platformdan 36 bin ürüne yatırım
20 Şubat 2015 - 08:50 www.borsagundem.com

“36 BİNDEN FAZLA ULUSLARARASI FİNANSAL ENSTRÜMAN TEK BİR PLATFORMDA”

Borsagundem.com: Saxo Capital Markets-Saxo Bank ilişkisi nedir?

Egemen Kaya: Saxo Capital Markets Menkul Değerler A.Ş. 5 kıtada faaliyet gösteren dünyanın önde gelen online yatırım bankacılığı şirketlerinden Saxo Bank'ın Türkiye iştirakidir. 20 yılı aşkın uluslararası tecrübemiz ile yatırımcılarımıza 36.000’den fazla uluslararası finansal enstrümanı tek bir platform üzerinden online olarak sunmaktayız. Türkiye’de SPK lisansı ve yatırımcı teminatlarında Takasbank güvencesi ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Merkezi Kopenhag şehrinde bulunan Saxo Bank A/S; Londra, Paris, Dubai, Tokyo, Singapur, Hong Kong ve dünyanın önde gelen diğer finans merkezlerinde bulunan toplam 26 ofisi ile dünyanın önde gelen online yatırım bankacılığı şirketlerindendir.

“TEK HESAP VE TEK İŞLEM PLATFORMU”

-Sunduğunuz hizmetler nelerdir?

Egemen Kaya: Forex, Yurtdışı Hisse Senetleri, CFD’ler (Fark Sözleşmeleri), Emtia, Futures, Yurtdışı Vadeli İşlem ve Opsiyon Kontratları ile diğer türev ürünlerde işlem yapma imkanı sunuyoruz. Türkiye’de Tek Hesap ve Tek İşlem Platformu üzerinden sunulan en kapsamlı hizmeti ve piyasa erişimini sunuyoruz. İnternetin olduğu her yerden web, iphone, ipad, Android gibi uygulamalardan kolayca işlem yapılabiliyor. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)