Ana SayfaŞirket HaberleriBorsa İstanbul 2 hisseye tedbir getirdi---

Borsa İstanbul 2 hisseye tedbir getirdi

1 / 3
Borsa İstanbul 2 hisseye tedbir getirdi
18 Aralık 2018 - 18:54 www.borsagundem.com

Borsa İstanbul (BİST), Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında 2 hissede tedbir uygulanmasına karar verdi. İşte BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklanan ve 2 hisseye açığa satış ve kredili işlem yasağı getiren karara ilişkin detaylar...

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • trader19 Aralık 2018 08:55

    ameleler spk da çalışırsa gayet doğal hayvanat bahçesi md tübitak ın başına koyan zihniyetden ne bekliyorsunuz

  • Serbest piyasa18 Aralık 2018 22:01

    SPK SİZİN ASLİ GÖREVİNİZ SÜREKLİ BİŞEYLERİ DURDURMAK YASAKLAMAK OLMAMALI SÜREKLİ BİR PİYASAYA MÜDAHALE HERGÜN BİR HİSSEYE VBTS YASAK. SERBEST PİYASA BURASI İNSANLAR KENDİ KARARLARINI KENDİ VERİYOR, NEYİ KİMDEN KORUYORSUNUZ?? HERGÜN BU KADAR HİSSEYE YASAK GELEMEZ. YATIRIMCILARA ZARAR VERİYORSUNUZ. HİSSELER YÜKSELECEK DÜŞECEK BU PİYASANIN DOĞASI BUNA MÜDAHALE EDİYORSUNUZ DEVAMLI. NE İSTİYORSUNUZ SÜREKLİ DURAN HAREKET ETMEYEN HİSSELER VE SABİT BİR PİYASAMI ?? İŞLEM OLMAZSA HACİM OLMAZSA ARACI KURUMLAR ÇALIŞANLAR NE YAPACAK BIST PARAYI NEREDEN KAZANACAK ?? YETER VAZGEÇİN ARTIK YASAKÇI ZİHNİYETTEN PİYASAYI DOĞASINA BIRAKIN!!!Z

  • Yasaklama artık18 Aralık 2018 21:57

    Arkadaş hisselerin suçu ne cezaya sebep olacak işlemleri yapanları yasaklayın.Kimse işlem yapmasın istiyorlar.

  • temel18 Aralık 2018 21:20

    yetkililer buranın borsa olduğunu hisselerin hareket etmesi gerektiğini unuttular. düşüş yükseliş az bir hareket olsada hisseler hemen cezalandırılıyor bence artık şirketler kendi hisseleri için itiraz etmeliler bu kadar kolay hisse yasaklanamaz. 

  • TURAN18 Aralık 2018 20:42

    BORSA İSTANBUL MAKİNELERE TESLİM OLMUŞ DURUMDA. VBTS DENEN SİSTEM OTOMATİK OTOMATİK HER AKŞAM BİR SÜRÜ HİSSEYİ YASAKLIYOR. YATIRIMCILAR MAĞDUR, İŞLEM HACMİ YOK ARACI KURUMLAR MAĞDUR. ACİLEN VBTS SİSTEMİ İPTAL EDİLMELİDİR.

  • Ali18 Aralık 2018 20:40

    SKANDAL ARTIK YETER HERGÜN BİR HİSSE YASAKLANIYOR. 

  • MERT18 Aralık 2018 20:39

    SPK BIST ARTIK ÇILDIRMIŞ OLMALISINIZ. YASAKLANAN YAKLAŞIK 30 ADET HİSSE VAR. BU KADAR YASAKLANAN HİSSE OLMASI SKANDAL BOYUTUNDA DEĞİLMİ VE HİÇKİMSE SESİNİ ÇIKARMIYOR!!! NE İSTİYORSUNUZ HİÇ İŞLEM OLMASIN MI KİMSE ALIP SATMASIN MI AMACINIZ NEDİR? VBTS DENEN SİSTEMİN HİÇBİR İŞE YARAMADIĞINI SADECE PİYASAYA YATIRIMCILARA ZARAR VERDİĞİNİ GÖRMÜYORMUSUNUZ. HİSSEDE YASAKLANMASI GEREKEN İŞLEMLERİ YAPAN ŞAHISLARI YASAKLAMAK YERİNE HERKESİ CEZALANDIRIYORSUNUZ. SERBEST PİYASASININ HİÇBİR İŞLEVİ KALMADI SADECE YASAKLAR İŞLİYOR. SPK BIST DERHAL VBTS DENEN SİSTEMDEN VAZGEÇİLMELİDİR. BİRAZ ALDIĞINIZ MAAŞLARI HAKEDİP HİSSELERİ İNCELEYEREK GERÇEKTEN YASAKLANMASI GEREKEN KİŞİLERİ YASAKLAMALISINIZ.