Ana SayfaŞirket HaberleriGünün önemli şirket haberleri 12/02/2018---

Günün önemli şirket haberleri 12/02/2018

1 / 3
Günün önemli şirket haberleri 12/02/2018
12 Şubat 2018 - 08:34 www.borsagundem.com

Gersan, elektrikli şarj ünitelerinin üretimi ile ilgili olarak "Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı" kapsamında KOSGEB'e üye Erzurum'da yatırım yapacak KOBİ'den stratejik mal alımı yapacak.

Şirketten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Erzurum'da düzenlenen Mesleki Eğitim Sektör İstişare toplantısında "Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Sözcüsü, AK Parti Erzurum Milletvekili Sn. Mustafa Ilıcalı, ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde yaptığı girişimlerin olumlu karşılanması sonucu, yerli ve milli otomobilin şarj ünitelerinin üretiminin GERSAN Elektrik Tic. Ve San. A.Ş. tarafından Erzurum'da yapılmasına karar verildiği" şeklinde ifade etmiştir.

Şirketimiz, bu kapsamda elektrikli şarj ünitelerinin üretimi ile ilgili olarak "Teknolojik Ürün Yatırım Destek Programı" kapsamında KOSGEB'e üye Erzurum'da yatırım yapacak KOBİ'den stratejik mal alımı yapması söz konusu olacaktır. Bu bağlamda Şirketimiz KOBİ kapsamında olmadığından dolayı bu teşvik kapsamında Erzurum'da yatırım yapacak alt işletme niteliğindeki bir firmadan stratejik mal alımı yapmayı garanti etmektedir. Bu stratejik ürünler GERSAN elektrikli şarj ünitelerinde kullanılacaktır."

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahallenin Delisi12 Şubat 2018 21:49

    Grup firmalara paralar gitsin oh ne ala Aygaz'ın mali tablolarına bu şirketten kaç para geliyor?