Ana SayfaKulisÖztürk kime dava açıyor?---

Öztürk kime dava açıyor?

2 / 5
Öztürk kime dava açıyor?
23 Ekim 2013 - 08:17 www.borsagundem.com

“2014 Metro Grubu’nun büyüme yılı olacak”

-Turizm, gayrimenkul, finans başta olmak üzere bir çok sektörde yatırımları bulunan Galip Öztürk’ün önümüzdeki dönemle ilgili planları nedir?

Galip Öztürk: Öncelikle son 15 günde, AVGYO, MEPET ve Metro Holding’in KAP açıklamalarına bakarsanız, şirketlerin karlılığını arttırmak, ortaklarımıza geçmiş yıllara ait kar paylarını ve olağanüstü yedeklerdeki birikmiş tutarları yatırımcılarımızla paylaşma gayreti içinde olduğumuzu göreceksiniz. Bu kararlığımızı sahibi olduğumuz tüm şirketlerimizde, önümüzdeki dönemlerde uygulamaya devam edeceğiz. Yatırım planlarımıza gelince; isterseniz turizmden başlayalım. Otobüs sektöründe açık ara liderliğimizi koruyarak büyümek birinci önceliğimiz. Seyahat acentesi kolunda çok iddialıyız ve önümüzdeki dönemde Metro Travel’in bu alandaki yatırımlarını ve büyüme eğilimlerimizle ilgili değişimleri kamuoyuyla paylaşacağız. Bu alanda da Metro’yu liderliğe taşıyacağımıza yürekten inanıyorum.

AVGYO ise daha önceden planlanmış, büyümeye yönelik yatırımlarına devam ediyor. Ayrıca fırsat yatırımlarına, coğrafik risk dağıtımına ve yeni kanuni düzenlemeler çerçevesinde gençlere ve bakıma muhtaç yaşlılara yönelik yatırım planlamaları içindeyiz. Finans konusunda ise mevcut şirketlerimizin sermaye yapısını güçlendirmek, öz kaynak yeterliliğimize güvenerek dış yatırımlara açılmak öncelikli hedeflerimiz arasında bulunmaktadır. Ama diyebilirim ki; 2014 yılı Metro Grubu’nun büyüme ve yeniden yapılanma yılı olacaktır. Bu arada hatırlatmamda fayda olabilecek bir hususu da vurgulamak istiyorum. Daha önce kamuya açıklandığı üzere AVTUR ile Galip Öztürk Holding’in birleştirilmesi yoluyla, hem nakit yönetimindeki başarımızı artırmak hem de turizm sektöründe ve gayrimenkul kira gelirlerinde artış sağlamak istiyoruz.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekçi24 Ekim 2013 19:35

    kendisine 120 bin tl ceza veren spkya da dava açsın kendini haklı görüyorsa

  • kenan23 Ekim 2013 16:20

    borsa da sizin hisselerde,zarar eden vatandaşlar da sizi dava açsa nasıl olur

  • metrozeade23 Ekim 2013 14:20

    avgyodan ve metrodan büyük kazık yedim bir daha bu adamın kağıtlarına bulaşmam isterse rekor büyüme yapsın ortakları ile temettü paylaşmayan ve istikrarlı olmayan şirketlere bulaşmam

  • mam23 Ekim 2013 09:13

    arkadaşlar neyi rica ediyorsunuz bu röportaj bayramdan önce yapılan bir röportaj şimdi yayınlıyorlar.

  • SAMSUN TARZANI23 Ekim 2013 09:04

    GALİP BABA FAKİR BABASI FUKARA DUACISIDIR.HELAL GALİP BABA.OTOBÜSÜNÜN TEKERİ OLAYIM EZ BİZİ BABA

  • Hakan23 Ekim 2013 09:00

    Rica etsem, birde altın işletmeciliği yapacağım diye metyo'dan metal'e dönüştürdükleri, sonrada ellerindeki hisseleri 2.63-1.50 aralığından biz küçük yatırımcılara sattığı, atlas yazılımı alacağız diyip vazgectikleri, hic bir faaliyette bulunmayarak gözaltı pazarına düşürdükleri, sonrada 0.50 kurusa düşürdükleri, sonrada sattıkları metro altın işletmeciliği adlı hisseyide sorarmısınız lütfen.. zararımız cok büyük...

  • zekeriya23 Ekim 2013 08:50

    Bırak bunları metronun oluşan 24.295.474 mlyon karını yatırımcılara ne zaman dağıdacak onu sor ve galip Bey açıklasın