Ana SayfaPiyasaÖmer Eryılmaz’dan riskler ve fırsatlar ---

Ömer Eryılmaz’dan riskler ve fırsatlar

13 / 13
Ömer Eryılmaz’dan riskler ve fırsatlar
02 Mayıs 2019 - 13:34 www.borsagundem.com

YATIRIM FİNANSMAN, TEKNOLOJİ ÜRETEN BİR ŞİRKET OLACAK

* 2019 yılında da işlem hacmi, kârlılık, ürün çeşitliliği, teknoloji ve hizmet kalitesinde öncü yatırım kuruluşu olma temel hedefiyle çalışmalarımız sürecek. Bu vizyon çerçevesinde 2019 için, aktif pazarlama ve satış faaliyetleriyle müşteri tabanının zenginleştirilmesi hedeflenerek ana ürün ve hizmetlerimizden elde edilen olumlu finansal sonuçların daha da geliştirilmesi amaçlanıyor.

*Müşterilerimize sunduğumuz ürün ve hizmet yelpazemizin genişletilmesi, özkaynak kârlılığında sektör ortalamalarının üzerinde sonuçlarla sağlıklı ve sürdürülebilir bir finansal büyüme elde edilmesiyle ilgili hedefler belirledik. Bu hedeflere ulaşılmasında yetkin insan kaynağının rolü, teknoloji kullanımı ve kurumsallık gereksinimlerinin farkındayız.

*Bu kapsamda kurum hedeflerini çalışan bazına indirgeyerek kurumsal bir performans yönetimi modeli altında verimli iş süreçleri yaratılarak mevcut insan kaynağının gelişimine yönelik yatırımlar planlıyoruz. Finansal okuryazarlık alanında proje ve etkinliklerle üniversite iş birlikleri suretiyle genç nüfus nezdinde sektör ve kurum bilinirliğinin artırılmasına yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Yatırım Finansman, teknoloji kullanan bir yatırım kuruluşundan teknoloji üreten bir yatırım kuruluşuna dönüşüm vizyonuyla 2019 yol haritasını şekillendirdi.


ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa03 Mayıs 2019 16:14

    Ömer Bey,bir soru kafamı kemiriyor:Tedbir kararı getirilen hisselerin,tedbir kararı verenlerle bir ilgisi olabilir mi?Bir hisse yükseliyor hemen tedbir kararı getiriliyor.