Ana SayfaŞirket HaberleriMurat Ülker Borsa Gündem’e konuştu---

Murat Ülker Borsa Gündem’e konuştu

3 / 7
Murat Ülker Borsa Gündem’e konuştu
25 Kasım 2016 - 08:08 www.borsagundem.com

“HAKSIZ YERE BUNUN DA HAKKI YENİYOR” DEDİRTECEKLERDİ

-Niçin sizin adınızı karıştırmak istediler? 

Murat Ülker: Çünkü niye, Ülker yaptığı iş itibarıyla, geçmişi itibarıyla pirüpak. “Bak, bu konuda nasıl haksızlık yapılıyor?” demek istediler bence. Yani, “Haksız yere bak bunun da hakkı yeniyor” demek istediler. Başımıza bir şey gelseydi öyle olacaktı. Ama gelmedi. Bu konuda hatta ne oldu, benim attığım tweet’i gazeteler retweetledi. Sonra Ali Bey’le röportaj yapıldı, televizyonda da yayınladı, teşekkür ederiz, diğer tüm gazeteler de kullandı, neticede düzeldi. 

Bu konuda, “Ben yapmadım da benim adamım mı bir şey yaptı?” diye oluyor insan ama, bizde böyle bir şey kesinlikle yok. 50 bin kişi çalışan bir yerde, memlekette bu kadar bu işe bulaşmış adam varken bizden ihbar üzerine 3-5 kişi sadece suçlandı. Ayrıca hepsi için mahkemeden önce savcı takipsizlik verdi. Hukukta az rastlanan bir şey bu. Yani bu suçlamayla alakalı bir şey yok. Bizde olmaz çünkü bizde herkes işini yapar. İşinden başka bir şey yapacak vakit de olmaz, ayrıca yapanı da biz affetmeyiz. Hatta hayırlı bir iş yapacak olsa bile kabul etmeyiz.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ozo27 Kasım 2016 21:13

    Sabah gazt. manp, için ne oldu hukuki süreç diye soramadınız, size de bravo yani, uçan kuşa avukat yazısı gönderen ülkere ne oldu? yoksa bulaşmaktansa çalıyı dolaşayım hesabı mı?

  • KIRIMLI25 Kasım 2016 17:10

    Anlatımına kurban,”durduk yerde para kazandım” vah babaa…

  • Murat Mırrattt25 Kasım 2016 16:31

    Ah canımm...Ne kadar da iyi kalpli birisiymişşş...Ulan 2006 ylında 5,20 TL den yatırımcıya kakaladığınız FONFK yı 10 yıl sonra 1,69 TL den geri istemeye utanmadınızmı hiç? Dogal olarak parası pul olmuş bazi yatırımcılar bir ümit ile hissesini vermek istemediğine bin pisman zira hisse suan hisse gözaltında ve 1.20 TL ye satamıyor yatırımcısı.

  • bir soru25 Kasım 2016 10:04

    Hisse düşmeye devam etse, nereye kadar almayı düşünürdünüz; diye bir soru neden sorulmamış?

  • kazançını bana ver öyleyse25 Kasım 2016 09:32

    Düşen bir hisseyi hisse sahibinin alması bana göre biraz ayıp çünkü, ben ucuzdan almış oldum, şimdi de yükseldi, durduk yerde para kazandım.”