Ana SayfaŞirket HaberleriKordsa’yı CEO’su Ali Çalışkan’dan dinleyin---

Kordsa’yı CEO’su Ali Çalışkan’dan dinleyin

10 / 10
Kordsa’yı CEO’su Ali Çalışkan’dan dinleyin
11 Ocak 2018 - 09:03 www.borsagundem.com

SPORTMEN BİR CEO… “YÜRÜYORUM, GOLF, BASKETBOL, TOP OYNUYORUM”

-Boş vaktinizde neler yapıyorsunuz? 

Ali Çalışkan: Son 9 aydır yoğun bir tempoyla çalıştığımı söylemek zorundayım. Çünkü çok fazla seyahat ediyorum. Değişkenlik göstermekle birlikte özelikle son iki ayda evde bir hafta bile kalmadım diyebilirim. Hatta fabrikaya uğrayamaz hale geldim. Bizim uzun yıllardır uyguladığımız bir sistemimiz var, mükemmeliyetlik ziyaretleri. Amacımız burada çalışanlarımıza dokunabilmek, tanımak, başarılarını takdir etmek. Bölgelerimizin büyüklüğüne göre, 5-6 kişilik bir ekiple dünyadaki fabrikalarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretler 2 veya 3 gün oluyor. Tabi göreve yeni geldiğim için bütün müşterilerimizi yakından tanımak için hepsini tek tek ziyaret ettim. Bu ziyaretler benim için çok çok önemli. Onun için bu 9 aylık dönem benim için oldukça yoğun geçti ve 2018 yılı da aynı geçer diye düşünüyorum. Çok şükür sağlığım ve enerjim yerinde, aynı tempoyla koşuşturmaya devam edeceğim. 

Bu kadar koşuşturmanın dışında kendime vakit ayırdığım zamanlarda, hiçbir şey yapamazsam muhakkak yürüyüş yapıyorum. (Ama son zamanlarda yapamadığımı itiraf ediyorum ) 

Bunun dışında şirkette uzun yıllardır haftada bir akşam halı saha futbol maçlarımız var. Fırsatım olduğu zaman muhakkak gidiyorum ve oynamaktan çok keyif alıyorum. Bir de fırsat buldukça lise yıllarından beri amatör olarak basketbol oynuyorum. Endonezya’da kaldığım yıllarda golf oynamayı öğrendim ve çok sevdim. Ama Türkiye’de golf oynanacak yerler fazla olmadığı için, bazı hafta sonları evden sabah saat 5’te çıkıp, Klassis Golf Club Silivri’de golf oynamaya gidiyorum. 

Yoğun bir tempo içerisinde rahatlamak istiyorsanız tek alternatif spor yapmaktır. Maçlar sırasında gençlere takılıyorum, “Forma numaram 55, yaşım 55, sizlerle aynı sahada maç yapıyorum ve bunun bir anlamı olması lazım” diyorum. (Samsun’lu olduğum için forma numaram 55)

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • editör11 Ocak 2018 15:20

    lütfen şu sayfa yenilemesini yapıyorsanız adam gibi yapın Yazıyı okuyamadım gitti... (6)

  • inanmayın11 Ocak 2018 09:46

    hissenin fiyatı 9.06 dan 6.60 lara geldiğinde nerdeydiniz sayın çalışkan bey ? KY soygunu hoşunuza gitti mi peki ?