Ana SayfaSporKariyeri kupalarla dolu! İşte Jorge Jesus---

Kariyeri kupalarla dolu! İşte Jorge Jesus

1 / 7
Kariyeri kupalarla dolu! İşte Jorge Jesus
01 Haziran 2022 - 11:43 www.borsagundem.com

FENERBAHÇE'DE İKİNCİ PORTEKİZLİ

Uzun süredir adı Fenerbahçe ile anılan ünlü Portekizli Jorge Jesus, sabaha karşı İstanbul'a geldi. Sarı-lacivertli kulüp görüşmelere başlandığını resmen duyurdu. İmza an meselesi. Peki, kim bu Jorge Jersus? BBC Türkçe, Portekizli hocanın kupalarla dolu kariyerini ve onunla ilgili söylenenleri paylaştı. İşte Jesus'un parlak kariyeri: 

Fenerbahçe, İstanbul'a getirdiği Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile görüşmelere başlandığını duyurdu. Jesus'un bugün son görüşmeleri yaptıktan sonra resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Jesus, kulübün tarihinde Vitor Pereira'dan sonraki ikinci Portekizli hocası olacak.

Fenerbahçe tarihinde ilk kez arka arkaya 8 sezon şampiyon olamadı. Vitor Pereira, geçtiğimiz sezon büyük umutlarla ikinci, kez takımın başına getirildi. Pereira'nın görevine son verilmesinin ardından Sarı Lacivertliler İsmail Kartal yönetiminde büyük bir çıkış yakaladı ve sezonu Trabzonspor'un ardından ikinci sırada tamamladı.

Ligin son haftalarındaki başarılı futbol ve toplanan puanlarla birlikte kulüp camiasında da gelecek sezon için Kartal'la yola devam edilip edilmemesi ya da takımı şampiyonluğa taşıması için dünya çapında başarılı yabancı bir teknik direktör getirilmesi tartışıldı.

Ancak Ali Koç yönetimi tercihini deneyimli çalıştırıcı Jorge Jesus'tan yana kullandı. Jesus, beşinci yılına girecek Ali Koç döneminde Fenerbahçe'nin dokuzuncu teknik direktörü olacak. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran01 Haziran 2022 14:39

    50 yıldır aynı tablo!  İthal yapılan yama tam bir palyaço kostümüne çeviriyor.  Battıkça batıyorlar!  Hala daha çok daha hızlı yabancı transferinden bahsediyorlar.  Fakat kanunla sabittir ki artık yönettiğin kulübe borç takıp gitmek yok.