Ana SayfaHisse Öneri Listesiİki hisse için tavsiye---

İki hisse için tavsiye

1 / 2
İki hisse için tavsiye
07 Kasım 2013 - 15:10 www.borsagundem.com

AKFEN HOLDİNG: TAVSİYE: AL, YÜZDE 36 POTANSİYEL

Akfen Holding liman işletmeciliği, TAV, IDO ve GYO gibi güçlü bir portföy yapısına sahip bulunmaktadır. Şirket’in iştiraklerinde faaliyet karlılığının iyileşmesi  Akfen Holding’in verilerini de güçlendirmektedir.

-Holding agresif olmayan stratejisiyle ihalelerde karlı olmayan tekliflervermemeyi yeğlemektedir.

-Akfen Holding’in “Geri Alım Programı” çerçevesinde Holding tarafından yapılan hisse alımları 31 Ekim 2013 itibariyle toplamda 7.699.448 adet (%2.65) seviyesine ulaşmıştır. Şirket’in kendi hissesine olan pozitif yaklaşımına işaret eden bu programı olumlu buluyoruz.

-Şirket, 2013 yılı ilk altı ayı itibariyle, toplam 8 hidroelektrik santrali ve 142.2 MW kurulu güçle HES üretimine devam etmekte olup HES yatırımlarını sürdürmeyi planlamaktadır.

-200 milyon dolarlık Isparta Şehir Hastanesi ile 500 milyon TL’lik Ankara İncek Loft Projesi yatırımları devam etmekte olup, Ankara İncek Loft projesinden 700 milyon TL’lik gelir bekleyen Holding'in Tuzla’da tersane bölgesinde bir otel projesi hayata geçirme hedefi bulunuyor.

-Kamunun denetimindeki limanlar ve demiryollarının özelleştirilmesi ile de ilgilenen Akfen Holding için hedef fiyatımız 6.00TL olup borsadaki önemli potansiyel taşıyan hisseler arasında olduğunu düşünüyoruz.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ07 Kasım 2013 16:28

    ŞU ÖNERİ LAFINI HİÇ BEGENMİYORUM KAZANÇ BİR FARKLIDIR KAZANACAKSAN KİMSEYE TİYO VERMEZSİN ,YADA ADAM SENİN ÖNERİNLE HİSSE ALDIYSA BATINCA PARASINI VEREDEKMİSİN

  • yatırımcı07 Kasım 2013 15:52

    1 yıldır takibimde olan hisse insana yumurtlatır sıkıntıdan!! Hisse başlıbaşına güzel ve güçlü.. ama hisseyi elinde bulunduran sahibinde iş yok. Hiç bir habere tınlamıyor!