Ana SayfaPiyasaHissedar olmayı seçen yatırımcılar Borsa Okulu’na koştu---

Hissedar olmayı seçen yatırımcılar Borsa Okulu’na koştu

1 / 7
Hissedar olmayı seçen yatırımcılar Borsa Okulu’na koştu
16 Şubat 2017 - 08:02 www.borsagundem.com

BURAK TAŞÇI - BORSAGUNDEM.COM

Türkiye’nin ‘dünya devi’ olma yolunda en güçlü silahı Sermaye Piyasaları, ders gongu iki hafta önce çalan Borsa Okulu’nun yeni mezunlarını bekliyor.

Beş yıldır finansal okuryazarlığın Türkiye çapında yayılmasında büyük katkısı olan Gündem Medya Grubu’nun, Inforce işbirliğiyle başlattığı yeni borsa eğitimine katılanlar göz kamaştırıyor.

Çünkü çoğunluk o kadar genç ki...

Çünkü Borsa Okulu’na koşan ve sektörün usta isminden kaliteli eğitim alan her meslekten yatırımcı adayları, yüklendikleri önemli sorumluluğun öyle farkında ki...

Türkiye için büyük kazanç 

Türkiye’nin bir numaralı Finansal Piyasalar eğitmeni Dr. Gökhan Ugan’ı can kulağıyla dinleyen yatırım sevdalıları, ülkenin yarınları adına hiç şüphesiz büyük bir kazanç.

4 hafta sürecek eğitim bombardımanı sonunda, manipülatör kumpaslarına karşı uyanık, tezgahların kokusunu alacak, sosyal medyadaki hisse yalanı fırtınasına kapılmayacak kadar yüksek standartlarda, birer ‘bilinçli borsacı’ kimliğiyle Borsa Okulu’ndan ayrılacak olan yeni nesil yatırımcılar, vizyoner bir bakışla yola çıkacak.

Korkusuzca, güven duygusuyla...

Bilinçli birer yatırımcı olarak... 

Yetenek bilgi olmazsa sıfırdır. Bilgi, kapasiteyi artırır, ilgiyi çoğaltır, düşünceyi hızlandırır, beceriyi katlar. Doğru kullanılırsa düzenbazlığın önüne set çeker, insanı yıkıcı değil yapıcı olmaya teşvik eder. 0’dan 100’e Borsa seminerlerinin yaydığı enerjiyle çelikleşen katılımcılar da, programın bitiminde borsa dünyasına yelken açıp, bilgili, kararlı, azimli, seçici yatırımcılar olarak doğru ve güçlü tercihleriyle kazanırken, şirketlerin gelişmesine, piyasanın derinleşmesine katkıda bulunacak.

‘Borsa kurtları’ için hayat ‘yeni bir rotada’ asıl şimdi başlayacak.

Borsa Okulu’nun mucizesi 

Her mezun yakaladığı yüksek performansla, artık içi doldurulmuş portföylerin önüne uzatılmasını beklemek yerine, okulun kazandırdığı ‘borsacı bakışı’yla kendi seçimlerini yapabilecek.

Hedefini kendi belirleyecek.

Risk var mı? Hangi işte yok ki? Önemli olan karşına çıkacak tehlikelere karşı hazırlıklı olmak, bertaraf ederken kontrollü davranmak.

Borsa Okulu’ndaki eğitimin amacı da bu..

Kafadan atarak değil, gerçekleri okuyarak adım atmak. Firmanın bilançosunu inceleyip sırlarını öğrenerek, hissenin her türlü analizini yaparak atağa kalkmak…

İşte hamlenin de başarının da püf noktası…

Türkiye’nin özlediği, piyasaların beklediği, herkesin gurur duyacağı tablo işte bu...


ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)