Ana SayfaPiyasaHedef Girişim Sermayesi’nin büyük ‘hedef’leri---

Hedef Girişim Sermayesi’nin büyük ‘hedef’leri

6 / 7
Hedef Girişim Sermayesi’nin büyük ‘hedef’leri
28 Ağustos 2017 - 08:30 www.borsagundem.com

KÖRFEZ SERMAYESİ FONLARIYLA İŞBİRLİĞİ

-İlk altı ay nasıl geçti? Hedef Girişim olarak yılın ikinci altı ayı için hedefleriniz neler? 

Mehmet Balaban: 2016 yılı 12 aylık kârımızdan yüzde 90 fazla bir kârı bu yıl ilk 6 ayda elde ettik. İkinci 6 aylık performansımızın da artarak devam etmesini bekliyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz.  

Türkiye de yatırım yapmak konusunda istekli özellikle Körfez sermayesi fonlarıyla işbirliği üzerinde çalışıyoruz. Bu Hedef Girişim tarafında bir ortaklık olabileceği gibi aynı zamanda beraber yatırım yapacağımız şirketler üzerinde bir ortaklık da olabilir. Bu konuda danışmanlık hizmeti veren bir firmaya yetkilendirme yaptık ve bunu Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) duyurduk, görüşmelerimiz devam ediyor. 

-Yükselen borsada Hedef Girişim hissesini yıl sonunda nerede görmeyi arzu ediyorsunuz? 

Mehmet Balaban: Biz hissemizin performansından memnunuz. İyi bir grafik çizdiğimizi düşünüyorum. Şirket hisse senedi performansının mali tablolardaki performanstan ayrı düşünmek mümkün değil. Bu senede iyi bir performans gösterdiğimiz için, yatırımcı nezdinde de şirketimizin karlılığı arttıkça buna bağlı olarak yatırımcılardan ortaklığımıza teveccühün artarak devam edeceğini düşünüyoruz.