Ana SayfaAracı Kurum Raporları15 hisse için hedef fiyat tavsiyesi---

15 hisse için hedef fiyat tavsiyesi

2 / 15
15 hisse için hedef fiyat tavsiyesi
08 Şubat 2019 - 08:46 www.borsagundem.com

Vakıf Yatırım, Erdemir için 10,18 TL hedef fiyat ile 'Al' tavsiyesini korudu.

Vakıf Yatırım'ın  konu ile ilgili raporunda şöyle denildi:   

"Erdemir (EREGL) 4Ç18 Finansal Sonuçları: Net kar piyasa beklentisinin üzerinde (+)Erdemir 4Ç18 döneminde beklentilerimize yakın sonuçlar açıklamıştır. Bununla birlikte açıklanan finansallar, operasyonel tarafta piyasa beklentilerinin üzerinde gelirken, net kar tarafında ise piyasa beklentisini %24 aşmıştır.

Yılbaşından bugüne şirket hisseleri endeksin üzerinde bir getiri performansı sergilemiştir. Şirket hisselerinin, açıklanan 4Ç18 finansallarına pozitif tepki vermesini bekliyoruz.

Finansallar ardından Erdemir için hisse başı fiyat hedefimiz olan 10,18 TL’de değişime gitmiyor, kısa vadeli önerimizi Endeks Üzeri Getiri, uzun vadeli önerimizi ise AL olarak koruyoruz."

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aslanzade08 Şubat 2019 16:01

    Vizyonumuz Çimento kullanım alanlarını geliştiren, dünya pazarlarında etkin rol oynayan, saygın, lider ve güvenilir bir şirket olmak.Misyonumuz Topluma ve çevreye saygılı, verimli, etkin ve yüksek sorumluluk bilinci içerisinde çalışarak sürdürülebilir kârlılığı sağlamak.Değerlerimiz Yaratıcılık / Şeffaflık / Dürüstlük / İnsana ve Çevreye Saygı / Müşteri ve Çalışanların Mutluluğu / Mükemmeliyet / Rekabetçilik / Güvenilirlik / OYAK Kültürü ,PEKİ BU FİYAT SİZE YAKIŞIYOR MU?

  • Okie Dokie08 Şubat 2019 13:02

    Her zaman hedef fiyatı açıklanan hisseyi açığa satarım. Hiçbir zaman da kaybetmedim.