Ana SayfaAracı Kurum Raporları15 hisse için hedef fiyat tavsiyesi---

15 hisse için hedef fiyat tavsiyesi

1 / 15
15 hisse için hedef fiyat tavsiyesi
08 Şubat 2019 - 08:46 www.borsagundem.com

Vakıf Yatırım, Tofaş için 25,55 TL hedef fiyat ile 'Al' tavsiyesini sürdürdü.

Vakıf Yatırım'ın konu ile ilgili raporunda şöyle denildi:    

"Tofaş (TOASO) 4Ç18 Finansal Sonuçları: Beklentilerin üzerinde operasyonel kârlılık (+) Tofaş, 4Ç18’de beklentimizin %18 üzerinde, piyasa ortalama beklentisinin ise %5 altında yıllık bazda %23 düşüşle 327 mn TL net kâr açıkladı.

Beklentimizden daha iyi gerçekleşen operasyonel kârlılık, net kârdaki pozitif sapmanın ana unsuru oldu. Hem beklentimizin hem de piyasa ortalama beklentisinin üzerinde gerçekleşen operasyonel kârlılığa rağmen, Şirket hisselerinin son 1 aylık dönemde BIST100 endeksine göre yaklaşık %7 pozitif ayrışmasını da göz önünde bulundurarak sonuçların hisse fiyatına sınırlı olumlu yansımasını bekliyoruz. Tofaş için İndirgenmiş Nakit Akımları yöntemine göre hesapladığımız 12 aylık hedef fiyatımızı 25,55 TL’de koruyoruz.

Hedef fiyatımızın mevcut fiyata göre sunduğu yaklaşık %27 oranındaki getiri potansiyeline rağmen kısa vadede önemli bir katalist görmediğimizden kısa vadeli önerimizi “Endeksin Üzerinde Getiri”den “Endekse Paralel Getiri”ye çekiyor, uzun vadeli önerimizi ise “AL” yönünde devam ettiriyoruz.

Şirket bugün TSİ 18:00’da 4Ç18 finansallarına ilişkin bir telekonferans gerçekleştirecek. "

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aslanzade08 Şubat 2019 16:01

    Vizyonumuz Çimento kullanım alanlarını geliştiren, dünya pazarlarında etkin rol oynayan, saygın, lider ve güvenilir bir şirket olmak.Misyonumuz Topluma ve çevreye saygılı, verimli, etkin ve yüksek sorumluluk bilinci içerisinde çalışarak sürdürülebilir kârlılığı sağlamak.Değerlerimiz Yaratıcılık / Şeffaflık / Dürüstlük / İnsana ve Çevreye Saygı / Müşteri ve Çalışanların Mutluluğu / Mükemmeliyet / Rekabetçilik / Güvenilirlik / OYAK Kültürü ,PEKİ BU FİYAT SİZE YAKIŞIYOR MU?

  • Okie Dokie08 Şubat 2019 13:02

    Her zaman hedef fiyatı açıklanan hisseyi açığa satarım. Hiçbir zaman da kaybetmedim.