Ana SayfaPiyasaGünlük üç rapor, bir de seans arası---

Günlük üç rapor, bir de seans arası

5 / 9
Günlük üç rapor, bir de seans arası
12 Kasım 2013 - 11:00 www.borsagundem.com

BUNUNLA İLGİLİ GERİ DÖNÜŞÜMLERİ YİNE YATIRIMCIDAN ALIYORUZ

-Raporların müşteriyle buluşma süreci nasıl işliyor?

Osman Kadri Koca: Euro, Amerika ve Asya bölgesini araştıran ekip arkadaşlarımız var. Bunları bölümlendirdik kendi iç yapılanmamızda. Ve bu süreçten sonraki tüm alanımızı ortak bir havuzda topluyoruz. Legonun parçaları gibi bülten birleşiyor ve son çıktı olarak müşterilerimize gönderiliyor.
 

-Kaç kişilik ekiple çalışıyorsunuz?

Osman Kadri Koca: Şimdilik 4 kişilik bir ekibiz. Finans merkezine taşınmamızla beraber 2 kişilik daha kadro aldım yönetimden. Toplamda 6 kişilik bir araştırma ekibi olacağız.
 

-Sizce yatırımcı bu raporları okuyor mu, ya da ne kadarını okuyor?

Osman Kadri Koca: Bununla ilgili geri dönüşümleri yine yatırımcıdan alıyoruz. Yatırımcıdan da aynı zamanda öğreniyoruz. Bizim radarımızda olmayan hisse senetlerini ya da sektörleri yatırımcı daha net takip edebiliyor. Bizleri onlara yönlendiriyor. Bizim asıl stratejimiz burada, daha çok fark yaratma yönünde oluyor. Endekslerdeki yukarı yönlü hareketlerde, endeks üzerindeki performansı kendi portföyümüze taşımak en büyük hedefimiz. Geri çekilmelerde ise daha defansif hisse senetleriyle, Borsa İstanbul 30 hisse senetleriyle örneğin. Daha çok orta ve uzun vadeli yatırımları öneriyor oluyoruz.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)