Ana SayfaYatırımcı KöşesiGirişim Elektrik ve Bantaş Ambalaj sorusu---

Girişim Elektrik ve Bantaş Ambalaj sorusu

1 / 2
Girişim Elektrik ve Bantaş Ambalaj sorusu
28 Mart 2023 - 09:30 www.borsagundem.com

İŞTİRAKİ GÜNEŞ PANELİ ÜRETECEK

SORU- Gesan hakkında ne düşünüyorsunuz?

Turgut

CEVAP- Ağustos 2021’de borsaya gelen Girişim Elektrik, yatırımcının hayli ilgi gösterdiği hisselerden birisi. Hissenin fiyatı özellikle son bir yılda ciddi bir artış kaydetti. Şubat 2022’de en düşük 16,42 TL’ye kadar inerken şimdilerde 275,30 TL seviyelerinde işlem görüyor. Geride kalan yaklaşık bir yılda fiyatını 16 kattan fazla büyüttü. Hissede güçlü bir çıkış yaşanırken firmanın mali performansının geriden geldiğini söylemek pek de yanlış olmayacaktır. Girişim Elektrik, 2022 faaliyet döneminde kârını yüzde 197 artırarak 752,4 milyon TL’ye yükseltti. Firma aldığı siparişlerle alakalı yatırımcısını düzenli olarak bilgilendiriyor. 24 Mart tarihli son açıklamasında da dolaylı bağlı ortaklığı Peak PV ile ilgili açıklamada bulundu. Söz konusu iştiraki Girişim Elektrik’in Ankara Temelli’ de bulunan fabrika binasında üretime geçtiği belirtildi. Peak PV bu fabrikada yıllık 1 GW’lık kapasite ile güneş paneli üretebilecek. Üretilecek güneş panelleri öncelikle Girişim Elektrik’in üstlendiği GES projelerinde kullanılacak. Bu iştirakin ilerleyen süreçte Girişim Elektrik’in gelirlerine olumlu yönde katkı sunması beklenmeli.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şaibelerin Kral Tenekecisi29 Mart 2023 12:09

    2016 dan itibaren tenekeci bandırmalı yazgan ile kol kola filmi çeker tenekecinin arkadaşları ise destek verir düzen hep böyle o yüzden tenekeci istemez ise hiiiiç birşey olmaz bu düzen sayesinde tenekecinin arkadaşları motosiklet alamazken şimdi en kötüsünde merso var. bandırma ufak yer gören görüyor ama sorarsan hepsi rahibe tereza. ortaklıkları halen devam ediyor duyuyoruz o yüzden analiz vs. yapmaya gerek yok inin bandırma çarşıya arkadaşları araba bakıyorsa yakındır yazgan filmi diyoruz alıyoruz hiçte yanılmadık. haa o meşhur vurgunda bandırmalıları nasıl yaktığınızı da unutmadı bandırmalı haberiniz olsun keser ve sap dönünce görüşürüz.

  • tenekeci fan clup29 Mart 2023 08:00

    tenekeci bantaş yatırımda yeni de arsa aldı ruhsat bekliyor ruhsatı alır almaz  bir bedelli yapar 5 yıllık borsa geçmişinde 2 bedelli yapmış firma bedellisinden de sadece kendilerine mama çıkıyor ky zarar ettiği gibi birde üste para veriyor dikkatli olun derim. 

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI28 Mart 2023 09:53

    Bantaş 16 TL olur ise tadından yenmez arkadaşlar.

  • ALİ HAYDAR YILDIRIM28 Mart 2023 09:52

    Girişim Elektrik 2,750 TL neden olmasın gayet mantıklı değil mi sizce.