Ana SayfaPiyasaFutbol kulübü hisselerinde neler oluyor?---

Futbol kulübü hisselerinde neler oluyor?

3 / 5
Futbol kulübü hisselerinde neler oluyor?
24 Şubat 2016 - 07:12 www.borsagundem.com

Gelirler, giderler...

Galatasaray’da ise Burak Yılmaz’ın Çin’e transferinden 8 milyon euro bonservis bedeli alacak olmasının yanı sıra Kulüp başkanı Dursun Özbek’in finansal sorunlar nedeniyle yaptığı çalışmalar sonucunda UEFA’dan gelmesi beklenen cezanın düşmesi veya iptal olabileceği beklentisi hisseye talebi artırdı.
Trabzonspor’da ise yönetime Muharrem Usta’nın gelmesi Trabzonlu sporseverlerin takımına desteğini artırdı. Yönetimin giderleri kontrol altına alması şişkin kadroda oyuncu sayısını azaltması ve Mbia’nın Çin’e transferi hisseleri olumlu etkiledi. Ayrıca Burak Yılmaz’ın transferinden gelecek pay hisselerin değer kazanmasını sağladı.
Dün, gün içerisinde Fenerbahçe yüzde 18.44 değer kazanarak 54.15 seviyesine yükselirken Galatasaray yüzde 10.84 yükselerek 20.56 seviyesine çıktı. Beşiktaş hisselerindeki değer artışı ise yüzde 9.74 ile 6.42 seviyesinde gerçekleşti. Trabzonspor hisselerindeki artış ise yüzde 15.55 ile 2.08 seviyesinde oldu. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aksaray aksaray24 Şubat 2016 11:41

    futbol klüplerinde ne oluyor anlatayım ben sana çat çat formasyonu oluyor bilirmisin çat çat formasyonunu

  • iberko24 Şubat 2016 09:17

    Yaw arkadaşlar, adamlar hisseyi 2,20'lerden beri topladılar. Elbette bi KAR REALİZESİ yapacaklardı. Ve bunu da dün yaptılar. Beklenti bittimi? Hayır bitmedi devam ediyor. Şampiyonluk, Stad, Bedelli artırımı iptali. Eee daha ne. Bugün hisse için önemli bir gün. Bugün hisse artıda kapatırsa bilinki daha alınacak çok yolumuz olabilir. Yok ekside kapatırsa bu yazdıklarımı unutun....