Ana SayfaPiyasaFutbol kulübü hisselerinde neler oluyor?---

Futbol kulübü hisselerinde neler oluyor?

2 / 5
Futbol kulübü hisselerinde neler oluyor?
24 Şubat 2016 - 07:12 www.borsagundem.com

Kim, niye kazandırdı?

Beşiktaş hisselerinde statta sona gelinmesi, bedelli sermaye artırımının iptali ve şampiyonluk yolunda tek rakip kalması hisseleri coşturdu.
Fenerbahçe’deki çıkışta sermaye artırımı etkili oldu. Yeni pay alma hakları kısıtlı gerçekleştirilecek sermaye artırımından kulübe 160 milyon TL nakit gelecek olması ve şampiyonluk yolunda tek rakibinin kalması hisselerin değer kazanmasını sağladı.
Gelişmelere baktığımızda sezonun bitmesine 12 hafta kala bir maç eksiği olmasına rağmen Beşiktaş takipçisi Fenerbahçe’nin 1 puan önünde lider durumda. 29 Şubat’ta gerçekleşecek olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi iki takım açısından da büyük önem taşıyor. Bunun etkileri de hisse senetlerinin fiyat hareketleri üzerine yansıyacak.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aksaray aksaray24 Şubat 2016 11:41

    futbol klüplerinde ne oluyor anlatayım ben sana çat çat formasyonu oluyor bilirmisin çat çat formasyonunu

  • iberko24 Şubat 2016 09:17

    Yaw arkadaşlar, adamlar hisseyi 2,20'lerden beri topladılar. Elbette bi KAR REALİZESİ yapacaklardı. Ve bunu da dün yaptılar. Beklenti bittimi? Hayır bitmedi devam ediyor. Şampiyonluk, Stad, Bedelli artırımı iptali. Eee daha ne. Bugün hisse için önemli bir gün. Bugün hisse artıda kapatırsa bilinki daha alınacak çok yolumuz olabilir. Yok ekside kapatırsa bu yazdıklarımı unutun....