Ana SayfaHisse Öneri ListesiYurtdışı piyasalar cazip fırsatlar sunuyor---

Yurtdışı piyasalar cazip fırsatlar sunuyor

1 / 6
Yurtdışı piyasalar cazip fırsatlar sunuyor
06 Şubat 2017 - 09:47 www.borsagundem.com

Yatırım firmaları 24 ülkede 100'den fazla piyasada işlem yapma imkanı sunuyor. Uzmanlar, "ABD, Kanada, Rusya ve İngiltere borsaları yakından takip edilmeli” diyor…

Finans kesimi artık bireysel ve kurumsal yatırımcılara global piyasalarda pay senedi, vadeli işlem, opsiyon sözleşmeleri, eurobond gibi menkul kıymetlere kolay ve hızlı bir şekilde erişim imkânı sağlıyor. Bu alanda belli başlı kurumlar yatırımcılarına 24 ayrı ülkede 100'den fazla piyasada işlem yapma olanağı sunuyor.

Sektör temsilcilerine göre önümüzdeki dönemde ABD ekonomisinin diğer ekonomilerden pozitif ayrışıyor olması ve para politikasında sıkılaştırmaya geçmesi kriz sonrası düşük faizden borçlanılan paranın tekrar ABD'ye dönecek olmasına yol açacak. Bu nedenle mevcut koşullarda öncelikle ABD borsalarının takip edilmesi öneriliyor. Uzmanlar bu çerçevede Kanada, Rusya ve İngiltere (FTSE) borsalarının özellikle izlenmesi gerektiğini belirtiyor. Ayrıca Hong Kong borsasında işlem gören bazı şirketler ile İtalya ve Almanya başta olmak üzere bir miktar da Avrupa borsalarının ön plana çıkabileceğine dikkat çekiyor. Özetle, uzmanlar yurt dışındaki yatırım fırsatlarının değerlendirilebileceğini belirtiyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)