Ana SayfaHisse Öneri ListesiBu şirketleri alanlar hiç üzülmedi---

Bu şirketleri alanlar hiç üzülmedi

1 / 6
Bu şirketleri alanlar hiç üzülmedi
22 Ekim 2013 - 11:31 www.borsagundem.com

Türkiye hisse senedi piyasası, yüksek dalgalanmalara açık bir borsa. Yüksek volatilite yatırımcısına ciddi zararlar yazdırabiliyor. Ancak hisseleri uzun vadede elde tutulduğunda, yatırımcısına dolar bazında en az 3 kat kazandıran şirketler de var. Bu şirketler arasında perakende, maden, enerji ve gayrimenkul şirketleri öne çıkıyor. Konuştuğumuz uzmanlar, gelecek dönem için sekiz hisseyi öne çıkarıyor. Bunlar: BİM, THY, Otokar, Aselsan, Pegasus, Bimeks, Emlak Konut ve Aksa Enerji.

Piyasalar, uzun süren Kurban Bayramı tatilinin ardından yeniden açıldı. Tatil sürecinde başta ABD tarafında olmak üzere, yurt dışı piyasalarda yaşanan gelişmelerin endekse yansımalarını göreceğiz. Yaşanan gelişmelere göre endeks destek veya direnç seviyelerini test edebilir.
Günlük koşuşturmalardan, hareketlerden bağımsız hareket etmek isteyen yatırımcılar ise uzun vadeli stratejiler belirleyerek, hisse seçimleri yapıyor. Biz de işte bu hisse senetlerinin neler olabileceğini belirlemeye çalıştık. 2005 yılından bu yana halka açık olan şirketler arasında piyasa değerini en çok artıran şirketleri analiz ettik. Haberimizin tablosunda 100 milyon doların altında ve üstünde değere sahip şirketleri görebilirsiniz. Sonuçta bu şirketleri uzun vadeli tutanlar ciddi  kazançlar elde etti. Piyasa uzmanlarına hem bu hisseler arasında büyüme sürecine devam edebilecek olanları sorduk hem de bu listeye girebilecek yeni şirketleri konuştuk.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kartal22 Ekim 2013 21:15

    Valla bu hisseleri alanlar ciddi zarar da edebilirler. Pegasus 18.4 den açıldı. Şu an 40 tl. THY 2 sene önce 2 tl idi, şu an 8 tl. YTD.

  • sanki ilaç gibi olabilir bulana22 Ekim 2013 15:42

    2 sene sonra defter değeri 15tl civarı olabilecek(önemli konut projesi ihtimali) ama bu gün 6 tl olan bir hisse hala 2.48 tlden çaktırmadan toplanmakta arayın bulun.

  • EKO22 Ekim 2013 14:03

    AH ADEL AH, 2005 DE 3,1 TL MALİYETLİ ELİMDE VARDI,UNUTAMADIK KAĞIDI, 1 E 20, TEMETTÜLER HARİÇ