Ana SayfaPiyasaBorsa İstanbul’da psikolojik savaş!---

Borsa İstanbul’da psikolojik savaş!

1 / 2
Borsa İstanbul’da psikolojik savaş!
10 Şubat 2019 - 11:26 www.borsagundem.com

BORSAGUNDEM.COM - ÖZEL

Kar satışları etkisi altında piyasa yolculuğunu sürdüren Borsa İstanbul, haftayı kayıpla kapadı. Düşüş oranı yüzde 0.32, puan ise 102 bin 451. Haftalık bazda hisse senetleri ortalama yüzde 0,47 ve euro yüzde 0,52 değer kaybederken, dolar yüzde 0,63 ve altın yüzde 0,32 değer kazandı.

KARANLIK NASIL ÇÖKTÜ?

ABD Başkanı Trump’ın “Çin’le görüşme yok” mesajıyla çöken karanlık, bir ABD heyetinin görüşmeler için Pekin’e gideceği haberiyle ortadan kalktı. New York Borsası haftanın son işlem gününe karışık seyirle veda etti. Dow Jones Sanayi Endeksi düşüşle kapanırken S&P 500 ve Nasdaq günü artıda tamamladı.

KÜRESEL PİYASALAR DA NASİBİNİ ALDI!

Trump’ın çıkışlarından küresel piyasalar da nasibini aldı. Almanya'nın uzun vadeli tahvil getirileri iki yıldan uzun sürenin en düşük seviyesine geriledi. Japonya dışındaki Asya-Pasifik borsalarını izleyen MSCI endeksi yüzde 0.7 düşüşle dört ayın zirvesinden geriledi.

ÜZEYİR DOĞAN’DAN YENİ HAFTANIN BEKLENTİLERİ

Şimdi, ‘iç’te ve ‘dış’ta bu tablonun üzerine bir perde çekip, yüzümüzü yeni haftaya çeviriyoruz. Piyasaların nabzını tutan ünlü isim Üzeyir Doğan’a kulak veriyoruz. Önemli destek ve direnç bölgesi neresi? Trend tersine döner mi? Kurda neler olur? İşte, usta’dan borsa ve dövizde beklentiler...

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)