Ana SayfaYatırımcı KöşesiBantaş Ambalaj ve İşbir Sentetik sorusu---

Bantaş Ambalaj ve İşbir Sentetik sorusu

1 / 2
Bantaş Ambalaj ve İşbir Sentetik sorusu
06 Aralık 2021 - 08:14 www.borsagundem.com

YENİ YATIRIM İÇİN HAREKETE GEÇTİ

SORU- Son bilanço açıklaması sonrası orta vadede Bntaş Ambalaj için yükseliş olur mu?

Ahmet Genç

CEVAP- Bantaş Ambalaj, 2020 yılında kayda değer bir artış gerçekleştirdi. Hisse çıkışını Nisan 2021’e kadar sürdürdü. 19 Nisan 2021 günü en yüksek 4,98 TL’yi test etti ve sonrasında düşen kanal içinde harekette bulundu. Son iki hafta artan ilgiyle birlikte bir miktar yükselen hisse, 3 Aralık 2021 günü kapanışını 3,44 TL’den gerçekleştirdi. Mevcut seviyeler düşüş trendinin teknik olarak direnç bölgesine denk geliyor. Bu seviyelerden daha da yukarı çıkabilmesi için alıcı beklentisinin daha da güçlenebilmesi önemli. Firmanın son açıkladığı 2021 dokuz aylık bilançosunda kârın yüzde 70,83 oranında arttığı görülüyor. Satış gelirindeki artış kârın yükselmesinde etkili oldu. Geçmiş veriler kârın düzenli şekilde arttığı yönünde. Mevcut ivmede değişiklik beklenmezken yıl sonunda da kârın artırması beklenmeli. Kârdaki artış hisseyi yukarı yönlü desteklemesine olanak tanıyacaktır. Firmayla ilgili yakın tarihli açıklama ise yatırımları ile ilgili. Şirket geçtiğimiz kasım ayında yaptığı açıklamada kapasite artırımı ve maliyetlerin düşürülmesi gayesiyle yeni yatırımlara gidilmesi ve bu amaçla finansman temini için çalışmalarda bulunması amacıyla yönetim kurulu başkanına yetki verildiğini belirtti. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • son durumn23 Eylül 2022 12:42

    kuşlu sitede @bySerez tarafından pazarlanan kendi de son zamanlarda şirket içinde kadrolaşan bir grupla birlikte insider trading alarak tahataya yön veren kişidir. şirkette bandırmada yabancıya satılan büyük tavuk firmasının eski sahiplerinin adamları ve çalışanları organize hareket etmektedir. şimdiden yazayım bu iş yakında buradan patlar

  • çarşıdan06 Aralık 2021 09:33

    ayrıca borsa gündem bunlar ve yazgan ortaklığı hakkında yazdıkların bunların yaptıklarının çeyreği bile değil gel anlatalım sana dönen dedikoduları. 

  • çarşıdan06 Aralık 2021 09:32

    bandırmalı olarak yazıyorum bu yazgan yüzünden param7 de bire düşmüştür 2017 lerde.  bunlardan anca yazgan ve patron tayfası mamalanır gerisi anca parasını kaybeder bunlara selam bile vermiyorlar bandırma o kadar haberiniz olsun. 

  • yazgan prodüksüyonu06 Aralık 2021 09:12

    yazgana da sorun malum ceza da aldı patroncuğu ile yeni puroceleri var mı ona göre millet iş tutsun. abilerine de bi sorsun gerçi hepsi kaçtı ama.

  • pandoranın tenekesi06 Aralık 2021 09:02

    orada pandoranın kutusu bir delinirse ortalık ayağa kalkar. hasırın altında çoook mevzu var.