Ana SayfaPiyasaAkpaz ve Uşak Seramik sorusu---

Akpaz ve Uşak Seramik sorusu

2 / 2
Akpaz ve Uşak Seramik sorusu
03 Ekim 2016 - 08:24 www.borsagundem.com

POTANSİYELİ KÂR ARTIŞINA BAĞLI

SORU- Uşak Seramik, 1,25 maliyetli. Ne zamana kadar tekrar yukarı tepki verir acaba?

İsimsiz

CEVAP-Uşak Seramik, Ekim 2011’de düzeltilmiş verilere göre tarihi zirvesi 9,68 TL’yi test ederken sonrasında hızla geriledi. Son dört yıl zarfında dalgalı bir seyir izlemekle birlikte yönelim aşağıya doğru. Arada gözlenen yukarı ataklar, sonrasında gelen satışlarla birlikte yerini düşüşe bırakıyor. Hisse, son olarak 30 Eylül 2016 günü gelen ani yükselişle birlikte kapanışını 1,26 TL’den gerçekleştirdi. Çıkışın devam edebilmesi için alıcıların güçlenmesi şart. Son günde gözlenen alımların herhangi bir nedeni bulunmuyor. Zira yakın tarihli şirketle ilgili bir açıklama ya da gelişme söz konusu değil. Bununla birlikte gelen alımlar, piyasada genel bir düşüş yaşanırken tersi bir harekete neden olurken hissenin fiyatını yükseltti. Ancak görünürde hisseye ilgiyi gerektiren bir nedeninin bulunmaması ilerleyen günlerde de bir gelişme olmaması halinde tekrar satışların ağırlık kazanmasına ve sonucunda da düşmesine yol açacaktır.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • melih demir03 Ekim 2016 14:31

    borsadaki eski firmalarda şirketleri ele geçiren organize çeteler vergi kayıplı bilançolarla şirketi boşaltıyor..kendi özkaynaklarını çoğaltıyor..bu yeni gelenlerde nasılsa meydan boş onlarda basıyor tokadı..

  • cafer03 Ekim 2016 12:14

    İçi boş firmaları büyük reklamlarla borsaya getirip patronları zengin küçük yatırımcıları mağdur ettiler. Bu nasıl yönetim bu nasıl denetim , bilen varsa anlatsın.