Ana SayfaKulis57 yıllık Özerden Plastik borsaya geliyor---

57 yıllık Özerden Plastik borsaya geliyor

4 / 11
57 yıllık Özerden Plastik borsaya geliyor
10 Şubat 2015 - 09:48 www.borsagundem.com

 

ÖNCÜ OLARAK, YENİLİK OLARAK SEKTÖRÜN LİDERİYİZ

-Kapasite nedir peki?

M. Nadi Özerden: Kapasite kullanımı ürün bazında değişiklik gösteiyor. Tamer Bey’in kendi gayretleri ile katmış olduğu koruyucu ambalajda diğer ürünler var. Mümessili olduğumuz 2 yabancı firma var. Gelişen lojistik piyasasındaki hizmet açığını doldurabilmek için getirmiş olduğu ve getirmeyi düşündüğü yeni ürünler var. Bir yerde aslında balonlu naylona rakip bir ürün getiriliyor ve onun da mümessili biz oluyoruz. Müşterimiz hangi hizmeti sunmamızı isterse biz onu sunmaya hazırız.

Yani işimiz koruyucu ambalaj danışmanlığı. Müşterilerimize ihtiyacı olan ambalajlama tekniğini neyse onu sunmaya çalışıyoruz. Sadece bir ürüne bağlı kalmıyoruz. Aynı ürünü ambalajlamak için birçok çeşit sunuyoruz. Müşteri kendi tercihine göre hangi unsuru öne almak istiyorsa o ürünü seçip devam edebiliyor. Bu tarzda uzmanlaşarak hizmet veriyoruz.

Biz yıllardır firmamıza çözüm ortağı olarak hizmet vermeyi ön planda tutuğumuz için Ar-Ge çalışmalarımızı müşterilerimizle beraber yapıyoruz. Çok özel bir şey istiyor mesela. Amerika’ya bir nakliye yapılacak fakat deniz yolculuğunda olan problemi önlemeye çalışıyoruz. Orada sorunun cevabını buluyorsunuz bu sefer aynı sektörde çalışan diğer firmalara da iletebiliyorsunuz. Dolayısı ile hep beraber yapmış olduğunuz bir Ar-Ge çalışması oluyor. Konuyu biz çok iyi bildiğimiz için çözüm bulma olanağımız çok yüksek. Bu çözümü diğer firmalarla paylaştığımız zaman da sorun kendi kendine çözülmüş oluyor. Aslında biz liderliği de böyle yakaladık; her müşterimizin her isteğine cevap vererek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)