Ana SayfaHisse Öneri Listesi5 hisse için hedef fiyat ve tavsiye raporları---

5 hisse için hedef fiyat ve tavsiye raporları

3 / 5
5 hisse için hedef fiyat ve tavsiye raporları
31 Ekim 2014 - 14:12 www.borsagundem.com

Yapı Kredi Yatırım, Bizim Toptan için 17,10TL hedef fiyat ile 'Endeksin Altında Getiri' tavsiyesini korudu.  Yapı Kredi Yatırım'ın konu ile ilgili raporunda şu değerlendirme yapıldı:   

"Bizim Toptan’ın 3Ç14 karı 4.5mnTL Bizim Toptan üçüncü çeyrekte 4.5mnTL kar kaydederek bizim ve piyasanın ortalama 4mnTL’lik beklentilerimize paralel sonuçlar açıkladı. Bununla blrikte, şirketin 18mnTL’lik VAFÖK rakamı bizim 16mnTL ve piyasanın 17mnTL’lik tahminlerini bir miktar aştı. Bizim Toptan üçüncü çeyrekte 1 net mağaza kapattı. Şirketin yıl sonu için yönetimin paylaştığı 10 net mağaza açılış beklentisinin ardında kalacağını düşünüyoruz. Satış gelirleri kredi kartına taksit yasağının kurumsal kartlar için kaldırılmış olmasının ve kontratları yeni satın alınan franchise mağazalara yapılan satışların katkısıyla %6 büyüdü. EBITDA marjı ise bir önceki çeyreğe göre 20 baz puan daraldı. 
   
Görüşümüz: Bizim Toptan’ın sonuçlarını bir miktar olumlu algılıyoruz. Şirketin marjlarına ilişkin tahminlerimizi yukarı yönde revize ederken, 2014 mağaza açılış tahminimizi 10’dan7’ye düşürüyoruz. Hedef fiyatımızı 17.10TL’de sabit tutarken, Endeks Altında Getiri tavsiyemizi devam ettiriyoruz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)