Foto GaleriTeknolojiZırh ötesi görüş sistemi TSK'nın gücüne güç katacak!

Zırh ötesi görüş sistemi TSK'nın gücüne güç katacak!

1 / 14 Zırh ötesi görüş sistemi TSK'nın gücüne güç katacak!
03 Ekim 2022 - 16:22

Türk Silahlı Kuvvetlerinin envanterindeki FIRAT-M60T modernizasyonu ürünü tanklara, zırh ötesi görüş yeteneği kazandırılacak. BİTES tarafından geliştirilen ve gelecek yıl envantere girecek sistem sayesinde, artırılmış gerçeklik gözlüğü takan personel, başını hangi yöne çevirirse adeta "camdan bir zırh" içindeymiş gibi aracın çevresini ve olası tehditleri görebilecek.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MEHMET ALİ KIRMIZIGÜL03 Ekim 2022 23:01

    benim anlamadığım muhalefet neden bu türlü proje ve vizyonları yoktur bileniniz var mı.bunada hep muhalefet ediyorlar.

  • Mucise Reis : )04 Ekim 2022 08:26

    ne yani akp den önce spanlamı bu ordu ayakda duruyordu. :D zırvalıyorsun ama bu kadar siyasete olayları sokup rezil olmana gerek yok. Türk ordusu kaç yüzyıllık ordu biliyormusun? : )) google yaz sonra yorum yaz. siyaset yapacaksan yap ama kendini rezil duruma sokma. KKTC ye sapanla girdi o dönem iktidarı bu dönemin muhalefetleri : )) Siz yazınca Yunan cesaret bululuyor :D  bu ne gelişmiş zeka diye :D

  • borsacı04 Ekim 2022 08:07

    muhalafet terör örgütlerine bel baglamış iç kargaşadan nemalanmak peşinde.chp yi görüyon mersinde polis evini tarayan teröristin koruma kalkanı olmuş.

  • Çokolatboy04 Ekim 2022 08:07

    Bunu yapan iktidar sanki. Mühendisler kafa yormuşlar yapmışlar. İktidar projesi gibi algı yapıyorsun. Konu ile ne alakası var iktidarın muhalefetin. Az akıllı olun.

  • Mucise Reis : )03 Ekim 2022 17:07

    Bu projeler Aselsan ile kurumsal biçimde gidiyor. En büyük şans Aselsanın satılmaması özelleştirilmemei, Geçmişte Feto kumpasları ile bir çok proje başlındaki askeri komutan ve personel görevden alınmıştı. Bu durumlara rağman aselsan kendini öyle böyle toparlamayı başardı. Siyasetten arındırılması ile eski günlerine ve projelerine yol almaya devame diyor. Tank palet vb özelleşmemesi, Altay takın protatifi olduğu halde ijalenein iptal edilip tanksız kalınmasını düşününce aselsan yine iyi başardı demek istiyorum. Bu saatten sonrada kimse dur diyemez, dur diyen terör unsurları sızmalar yapılanmalar bertaref edildi .

  • ALİ HAYDAR KIRMIZIALEV03 Ekim 2022 16:49

    Bu hükümet iktidardan gider ise tüm silah ve otomotiv ile ağır sanayilerin kapısına abd nin kilit vurduracağına dair yorumlara rastlıyorum .bende endişeliyim.