Foto GaleriTeknolojiYunanistan'da Bayraktar TB2 paniği!

Yunanistan'da Bayraktar TB2 paniği!

1 / 30 Yunanistan'da Bayraktar TB2 paniği!
04 Ocak 2021 - 16:55

İsrail'den satın alacağı silahlı insansız hava araçlarıyla (SİHA) Ege Denizi'nin ortasındaki İskiri Adası'na bir drone üssü kurmaya hazırlanan Yunanistan'ın yeni planı ortaya çıktı.


ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azmi04 Ocak 2021 22:45

    Boş ver bre eleni , gel rakı balık yapalım , keyfimize bakalım. Torunlarımız ortak değerleriniz çoğ idi , denizlerimiz balık kaynıyor idi, neden biraraya gelip turizmi kalkındırmadınız da savaşıp bize yıkık dökük bir ülke ve bütçe bıraktınız deyi kızmazlar mı. Bre bırak savaşı .zaten ekonomin mahvolmuş ( bizim ki çok iyi de sanki ) 

  • bloo04 Ocak 2021 21:04

    Satın alarak nereye kadar? Milli savunma sistemlerinin önemini şu an daha iyi anlıyoruz. Borç içindeki bir millet, savunma sanayii satın alıyor. Yunan için pek de hayırlı olacağa benzemiyor. Her ne kadar görüşlerimiz zıt olsa da hükümetin milli savunma sistemleri geliştirmeye önem vermesini kutluyorum. Milletin faydasına olacak her bir hamlenin arkasında durmak lazım.

  • milli04 Ocak 2021 19:29

    Bir fikrim varrrrrr.......Bunlar bu kadar şeyi alsın uçursun biz tepeden izlemeye devam edelim.....Devriyeler bile bir süre dinlenince ne yapacak Yunanlılar o zamanda Türk bayrağı gölgesiylemi savaşacaklar.......Borç buldukları parayla hava atıyorlar halkın gazını almak için.......Tıpkı ermenilerin Karabağda yapmaya çalıştıkları gibi lakin sonuç hüsrannnnnndır demedi demeyin Yunanistan akıllı olun iyi geçinin bizlerle zarar etmessiniz......