Foto GaleriGündemYunanistan ile ABD'nin ortak tatbikatından kareler ortaya çıktı

Yunanistan ile ABD'nin ortak tatbikatından kareler ortaya çıktı

6 / 10 Yunanistan ile ABD'nin ortak tatbikatından kareler ortaya çıktı
21 Eylül 2020 - 16:07

Türkiye sınırına 100 kilometre mesafedeki İskeçe'de yapılan tatbikattan fotoğraflar, hem Yunanistan Genelkurmay Başkanlığı'ndan hem de askeri bilgiler paylaşan sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.


ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azmi21 Eylül 2020 22:57

    Bozacının şahidi kimdi :D  :D  :D  :D  :D 

  • mehmet21 Eylül 2020 17:07

    bu tatbikat türkiyeye karşı yapılıyor. vay şerefsiz abd vay. gel bakalım

  • Mucise Reis ;)21 Eylül 2020 16:31

    Bu tatbikatlar Yıkılan iran rejiminden sonra önem taşır. Şuan zararsızlar. İran rejimi çöker, biter yıkılırsa orada oluşacak suriye tarzı kargaşada azeri türklerin çok etkın olması ve türkiye ve azerbaycanıun buralara bulaşmaması isteniyor incirlikten çekilen mdoernize abd ordusu f35 lerle son mdoern bombardıman uçakları ile yunanda üs kurdu. yani rusya mecburen menfaati icabı bizlere yanaşacak. 1 dunya savaşındada öyle olmuştu.  turk birliği olmasın diye yeni oluşumlar baskı altına alınacak. ibiz görmeyiz ama plan belli. yılla rönce saddamı ındırmeden yılalrca ambargo yaptıkları gibi. yılara yayılan uygun anda ortaya çıakcak stratejı bunlar. Türkiye abd tarafından göden çıkamaya başladı

  • mehmet21 Eylül 2020 17:08

    devletler ölçeğinde savaşlar sona erdi.. şimdi savaşların etki alanı farklı..ekonomi, terör savaşları, virüs vesaire. füzeler çağında stratejiler de değişti. iranı devirmek (G)üven (Ö)zveri ve (T)ecrübe ister.