Foto GaleriGündemYunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı!

Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı!

Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 1 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 2 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 3 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 4 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 5 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 6 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 7 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 8 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 9 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 10 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 11 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 12 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 13 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 14 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 15 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 16 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 17 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 18 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 19 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 20 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 21 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 22 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 23 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 24 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 25 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 26 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 27 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 28 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 29 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 30 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 31 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 32 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 33 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 34 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 35 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 36 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 37 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 38 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 39 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı! 40
1 / 40 Yunan ve Fransız jetleri birlikte havalandı!
03 Şubat 2021 - 14:31

Peş peşe tatbikatlar yapan, Türkiye'ye karşı savaş uçakları satın alan Yunanistan'da bugün ve yarın tüm gözler başkent Atina'nın kuzeyindeki Tanagra Hava Üssü'nde.

Hafta başında Türkiye ile 2020 yazında üç kez silahlı çatışmanın eşiğine gelindiğini söyleyen Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos, Pazartesi günü Tanagra'daydı. Bakan Panagiotopoulos, Viper seviyesine çıkarılmak üzere ABD Teksas'a gidecek ilk Yunan F-16 savaş uçağının üstüne çıkarak inceledi.


ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)