Foto GaleriGündemYunan basını ordusunu uyardı: Türkiye'deki hedefleri vursak bile...

Yunan basını ordusunu uyardı: Türkiye'deki hedefleri vursak bile...

4 / 14 Yunan basını ordusunu uyardı: Türkiye'deki hedefleri vursak bile...
14 Eylül 2021 - 10:00

İkili, ülkelerinin orduları arasındaki dostluk ve kardeşlik ilişkilerine dayalı işbirliğinin başarılı bir şekilde geliştiğini kaydettiler. Azerbaycan ve Türkiye ordusu son zamanlarda çeşitli şekillerde ortak uluslararası askeri tatbikatlar yürütüyor.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oktay doğaner17 Eylül 2021 18:16

    bu yunanlar kadar aptal bir ülke siyaseti ve basını görmedim. ne kendilerinden ne düşmanlarından zerre haberleri ve bilgileri yok.

  • kaptan15 Eylül 2021 09:22

     (6)  (6) 

  • Mucize Reis : )14 Eylül 2021 17:20

    Eski ahmet nickdeğişmiş aşağıd ayazıyor. Yunana şöyle böyle. Yunanı denise döken Atatürk 9 eylülde anılmadı, şimdi yunanı aynı mantık tehdit ediyor ama, Atatürk olmadan tehdit çekme derdinde. : )) Bana atıp sıkıyor bide allahın kör cahili... ömdünde kitap okumayan 2 tv kanalı izleyip boş beynini boş boş dolduran insanlar çok fazla dı azaldı neyseki z kuşağı ile. : )) Yunan 1 mşlyon nufus , en büyük korkularıd aoluşacak göçmen akımı. o bakımdan kimse kimseye sroket moket çakamaz. :D kimsede yemez o... Ha çok delikanlıyım diyen varsa, 10 yılda 10 adamızı işgal eden ve silahlandırıp, aske rçıkartan yunana itiraz etsinler. yönetimede neden bunlara göz yumdun desinler.. Biz gerekirse gene yunanı denize dökeriz : )) siz ibadet kısmını sağlam tutun gene. bıl bıl dua edin hatimler indirip : ))

  • ALİ KODUŞ14 Eylül 2021 17:14

    Kemal Kılıçtaroğlu sana soruyoruz hükümet tüm dış politikalarda yanlış yapıyor biz iktidara gelince hepsini değiştireceğiz diyor idin acaba bu yunanistan ne yapacaksın.her istediklerini yapacakmısın.

  • www14 Eylül 2021 14:28

    Batının şımarık çocuğu. Ege Adalarımızı almasına ses çıkarmadığımızdan  :(  :( cesaret mi alıyor, ne

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU14 Eylül 2021 12:02

    ulan abd ye güvenmeyin derim eğer bizim gözümüz kararır ise bu seferde ABD başkan yardımcısı değil Biden gelip ayağımıza kapanır.Şuan tarihimini en iyi silahları üretmişliğimiz var.karşında muhalefet parti hükümeti yoktur.

  • Mucize Reis : )14 Eylül 2021 11:28

    ne zırva haber, vursak mış yahu ne diye vuracaksın ? 10 milyon nufuslu yunan. ee gel vur bakalım 25 milyon göç ettimi avrupaya gör ebeni.. geçin boş muhabbetleri...

  • Mucize Reis : )14 Eylül 2021 17:16

    Cahil olan sensin, biri manşet atıyor, haberin peşinden koşuyorsun :D saçma sapan haber. Yunan ne diye gelcek bizi vuracak ? haha sen gidip yunanı vuruyormusun ? yunan medyasındada İAnkara adalarımızı işhgale hazırlanıyor, fırkateyn üretiyor. Bizlerin fırkateynleri yok etmek için rafeal uçaklara ihtiyacımız var. Büylece Türkiye adalarıma saldıramayacak diyor.. Yunan medyası. Senin gibi cahillerde Türkiyeye aynı senin mantık atar yazılar yazıyor. Ki Türkiye ne diye saldırsın adalara :D aynı mallın karşılığı sen  bizim ülkedede .  :D hadi klavya başıns savaşın yunanlı kardeşlerinle..ahaha

  • Bir yorum14 Eylül 2021 13:05

    Çok cahilsin!  Her konuda  sallayınca  bu daha da belli oluyor.  Bir defa nüfusu boş ver Yunan her ortamda Türkiye ye   köpeklik etmeyi vazife bilmiştir.   Daha da önemlisi Yunan köpeği Avrupa ve Batı arkasında olduğu için havlamaktadır.  Bir daha böyle  ana okulu çocuğu gibi yorum yapma.