Foto GaleriGündemYeni cephe açıldı: Rus savaş gemilerini görüntülediler!

Yeni cephe açıldı: Rus savaş gemilerini görüntülediler!

8 / 9 Yeni cephe açıldı: Rus savaş gemilerini görüntülediler!
26 Ocak 2022 - 13:50

RESMİ HESAP PAYLAŞTI

ABD'nin 8 bin 500 askerini alarma geçirmesi, NATO'nun dört ülkeden savaş gemileri ve jetlerin Doğu Avrupa'ya gönderileceğini duyurması üzerine Rusya lideri Putin Avrupa'nın göbeğinde bir tatbikata girişti. Rus ordusu, 20 savaş gemisini Avrupa'nın göbeğindeki Rusya toprağı Kaliningrad'dan Baltık Denizi'ne çıkardı. Ordu televizyonu Zvezda, aralarında yeni nesil gemiler Stoikiy ve Soobrazitelny'nin bulunduğu filonun tatbikat için 'acil' şekilde üslerinden ayrıldığını bildirdi.

Norveç Silahlı Kuvvetleri ise, kıyılarına yakın seyreden Rus savaş gemilerini izlediğini Twitter hesabından duyurdu. NATO üyesi Norveç'e ait bir P-3C Orion uçağı, Kuzey Kutbu çevresindeki Rus gemilerinin üstünde uçtu ve fotoğraflarını çekti. #WeAreNATO etiketiyle yapılan resmi açıklamada, Rus filosunun uluslararası sularda bulunduğu kaydedildi ve yakından izlendiği belirtildi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ26 Ocak 2022 21:04

    Bir şey olmaz korkmayın abd ve rusya aralarında anlaşmışlar bence.yalandan bir birlerine savaş tam tamları yapıp ülkeleri korkutup silah satma telaşlarındadırlar.

  • Mucise Reis ;)26 Ocak 2022 14:18

    Norweç ilk aklıma savaş hooppp 2. dünya savaşı geldi. neden ? çelik maden vb Hitler bunları almak için ingilizler ile karşı karşıya gelmişti. Hitler  çekoslavakya işgalinde  orada bulunan araç ve zırlı ürünleri nazi tankları yapması için işgal etmişti. çekilk norveç tarafından gelıyordu. ama yakıt için baküye yoneldi. mokovaya kadar ilerledi sonra işler terse döndu. ukrayna teknolojı var kaynak deıl tankt uçak vb üretecek biçimde. büyük tahıl depoları var hitler buyaı işgal etti yiyecek için. 2. dünya savşı tarihindeki bazı ortaklıkları gormeye başladık. rus işgal biçimide ortada. öyle kıskaç kurarkı . far yanmış tavşan gibi seni gilitler. etki tepki veremezsin. rus modeli. girişte. hitlerin fransa işgali gibi yıldırım harekatı ile olursa şaşmam. avrupada ve dunya ses bile çıkartamadan anlayamacan iş bitecek... rusya gerçekten bu sefer çok ciddi buluyorum