Foto GaleriGündemYeni cephe açıldı: Rus savaş gemilerini görüntülediler!

Yeni cephe açıldı: Rus savaş gemilerini görüntülediler!

1 / 9 Yeni cephe açıldı: Rus savaş gemilerini görüntülediler!
26 Ocak 2022 - 13:50

Uluslararası haber ajanslarının Kiev'den servis ettiği karelerin ardından Rusya'nın Washington Büyükelçiliği sosyal medya hesaplarından zehir zemberek mesajlar paylaştı: "ABD bunu ölümcül silahlarının Ukrayna'daki militan ve teröristlerin eline düşeceğinin farkında olarak yapıyor" Norveç ordusu ise, Twitter hesabından Rus savaş gemilerinin fotoğraflarını #WeAreNATO etiketiyle yayınladı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ26 Ocak 2022 21:04

    Bir şey olmaz korkmayın abd ve rusya aralarında anlaşmışlar bence.yalandan bir birlerine savaş tam tamları yapıp ülkeleri korkutup silah satma telaşlarındadırlar.

  • Mucise Reis ;)26 Ocak 2022 14:18

    Norweç ilk aklıma savaş hooppp 2. dünya savaşı geldi. neden ? çelik maden vb Hitler bunları almak için ingilizler ile karşı karşıya gelmişti. Hitler  çekoslavakya işgalinde  orada bulunan araç ve zırlı ürünleri nazi tankları yapması için işgal etmişti. çekilk norveç tarafından gelıyordu. ama yakıt için baküye yoneldi. mokovaya kadar ilerledi sonra işler terse döndu. ukrayna teknolojı var kaynak deıl tankt uçak vb üretecek biçimde. büyük tahıl depoları var hitler buyaı işgal etti yiyecek için. 2. dünya savşı tarihindeki bazı ortaklıkları gormeye başladık. rus işgal biçimide ortada. öyle kıskaç kurarkı . far yanmış tavşan gibi seni gilitler. etki tepki veremezsin. rus modeli. girişte. hitlerin fransa işgali gibi yıldırım harekatı ile olursa şaşmam. avrupada ve dunya ses bile çıkartamadan anlayamacan iş bitecek... rusya gerçekten bu sefer çok ciddi buluyorum