Foto GaleriGündemYayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül...

Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül...

Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 1 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 2 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 3 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 4 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 5 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 6 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 7 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 8 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 9 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 10 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 11 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 12 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 13 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 14 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 15 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 16 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 17 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 18 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 19 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 20 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 21 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 22 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 23 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 24 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 25 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 26 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 27 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 28 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 29 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 30 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül... 31
3 / 31 Yayılıyor! Daha bulaşıcı, daha ölümcül...
14 Kasım 2020 - 14:31

1 milyon 110 bini aşkın vakayla ABD'nin başı çektiği listede Hindistan ve Brezilya'yı salgının yeni merkez üssü Fransa takip ediyor. Fransa'da günlük pozitif sonuç veren testlerin sayısı 60 binleri bulurken, diğer Avrupa ülkeleri de Covid-19'un yayılmasının önüne geçemiyor.


ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Az Akıllı olmalı15 Kasım 2020 00:48

    Bu haberleri vererek banka hissesi alacak yatırımcıları korkutmak istiyorlar, 4 elle sarılın hisselere ki ileride ağlamayın 

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ14 Kasım 2020 17:45

    Batı batı diye bunlara özenenlerimiz yokmu.batı dediğin şey vahşetin tam kendisi.bunların dini imanı ALLAH ları para para para.bunlar para için katletmeyecekleri hiç bir canlı varlık yoktur.o yüzden İSLAM DİNİMİZİN kıymetini hepimiz bilelim onu korumak için daha okuyalarım, daha araştıralım daha çalışalım derim.

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ14 Kasım 2020 21:55

    Ali Cemal bey.bu müslüman ülkeri krallar yönetiyor diyorsun.bunların hepsi devriştirilmiş abd ve ingiliz olup, bu ülkelerdeki hiç bir müslüman halklarla ilişkileri yoktur.

  • ali cemal14 Kasım 2020 20:21

    İyide dini para olmayan tek bir müslüman ülke sayın söylediklerinize hak vereyim. Müslüman ülkerin çoğunluğunu krallar yönetiyor biliyorsunuz ki krallar parayı çok sever. desen ki hülafai raşidin ordada ölen müslüman sayısının haddi hesabı yok. peki savunacak neyin kaldı. bir tek asrı saadet başka yok.