Foto GaleriGündemUkrayna'da savaş endişesi giderek büyüyor: Talim başladı!

Ukrayna'da savaş endişesi giderek büyüyor: Talim başladı!

1 / 5 Ukrayna'da savaş endişesi giderek büyüyor: Talim başladı!
26 Ocak 2022 - 09:33

Rusya ile Ukrayna arasında gerilim tırmanırken, Kiev yönetiminden dikkat çekici bir hamle geldi…

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran26 Ocak 2022 10:43

    Bir Ülke birlik olup savunma önlemini alıyorsa ki doğrusunu yapıyor!  Kimse kolay kolay  yan bakamaz!  Ancak tahrik ve provakasyonlara  dikkat günümüzün ve geçmişin baş belası İngiliz derin devletinin kullandığı münafıklar ya da ajan ya da casus sistematiği öyle şeytanidir ki şeytanın bile kafayı kaşıtır.  Gelelim İngiliz b. elçisi ile uygunsuz yakalanan papaza  ve de yine İngiliz Konsolosu ile yakalanan ipsiz parti il başkanına!  Bunlar Türkiye de hiç bir şekilde iktidar olamayacaklarından  yeni plan ve hainliklerin peşinde olduğundan kimin kuşkusu var?  Ha bir de otel de  iş adamı ile yakalanan  evli  ağzı bozuk bayan da var!  Bunlar ne haltlar karıştırıyor dersiniz?  

  • e26 Ocak 2022 15:34

    Milletin yatak odasına kadar yazmış utanmadan. Birde cevap yazıyor munafık. Namus bu kadar basit mi. Ahlak yoksunu terbiyesiz, pislik.

  • m26 Ocak 2022 15:30

    Ben görmedim. Emmim görmüş. Ben yazıyorum. Milletin namusu ağızlarında. Müslümanlığı kullanan, gerçek islam düşmanı bunlar. Ceplerine göre din kuralı uydurur. Adam asan tip bunlar iftiralarla, Arap ülkelerde.

  • Aktrol26 Ocak 2022 15:18

    Ben Baran'ı maaş yattığı sürece destekliyorum :D

  • ve26 Ocak 2022 15:17

    Baran, küfürlerine  ben katılıyorum. Tam bir namus bekçisi. görmüş ki yazıyor.

  • Ey26 Ocak 2022 14:38

    En heyecanlı yerde bitti yorum. Şimdi hafaya diğer bölümü bekleyeceğiz. 

  • baran26 Ocak 2022 14:33

    Hah işte ben de bunu diyecektim:  dış güç soytarıları içeride halt karıştırırken bu aşağıdakiler de k..ç  güç oluyor!  Bu beyni olmayan hödük ve güdük takımı  k..çları ile olaya tampon olmaya çalıştıkları için bunlara da k.ç güç diyoruz.

  • Ahmet26 Ocak 2022 14:22

    Bırak milletin namusu hakkında yazma.bilgin  var ise paylaş.Rüyalarında gördüklerini şizofrenler gibi anlatıyorsun.Zırvalık

  • ahha26 Ocak 2022 14:01

    Ya sonra ne oldi. Ne haltlar karıştırıyor deriz . Otelin shibimisin. Nereden gördün.

  • ee26 Ocak 2022 13:59

    anlat heyecanlı oluyor. Çekirdekleri alıp geliyoruz. yazılarını okumaya  :)

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ26 Ocak 2022 10:40

    ABD ve İngiltere ile AB ülkeleri ukrayna yı rusya nın önüne yem olarak attılar.daha önce gürcistan ı attıkları gibi.rusya 15 günde ham yapıverir.

  • Mucise Reis ;)26 Ocak 2022 10:03

    Neyseki bizde herkes askere gidip oranın kokusunu tadıyor. Gerekdiğinde g3- ak 47 kullanacak. söküp takacak. ordu içinde emir komuta zinciri, aldığı emri uygulayıp spkere girip kurşun sıkacak bir nesil her adim var. bir ada kökten kaldırdılar ama sonra geri adım attılar. Sadece KKTC de yere yanlış yatmadan dolayı yüz üstü ayak topuklarının yatay deil, dikey tutulmasından yaralılrımız çok fazla denmiştir. Gabi bir amca anlatıyordu. orada yaralı taşımak için siperde silah tutan askerler görevden döşüyordu. siper boyu kısa ayaklar uzun topuklar dik hedef oluyormuş. eğitim iyidir. suriyeliler gibi ukraynalılarıda bekleriz. kapımız açık :D

  • xyz26 Ocak 2022 14:39

    Aptal oğlan anlamadığın belli zaten!  Anlıyormuş gibi yapma!  Anlasan Ukrayna dan buraya  göçmen getirmeye kalkmazsın!  Cahilliğin arşa çıkmış! Hala mallıkta ısrar ediyorsun!  Allah şüphesiz şifa verir!  Ancak karakteri bozuk olanlar şifa falan bulamaz!  Bir bakıyorsun kripto jeton reklamı yap bir bakıyorsun metaverse reklamı!  Türkiye de ger yapılanı kötüle  üstelik hayatında bir halt becermemiş çakal sürüsüne methiye düz!  İşte bütün bunlar münafıklık ve hastalık alametidir.  Allah cümlemize şifa versin!

  • Mucise Reis ;)26 Ocak 2022 13:39

    Allah acil şifalar versin. Ağzın lağım çukuru gibi nefretler ve küfürler ile komple negatif enerji yayıyorsun. Hayatımda böyle  insanları tutmuyorum. O yüzden küfürlerin ve yazılarınla seni başbaşa bilgisayar ekranında tutuyorum. Ruh ve sinir hastalıklarına başvurmanı öneririm.Psikolojik tedavi sırasında evde kedi köpek bakabilirsin. Geçmiş olsun.....Sanki anlamıyoruz:D  Basit düşünce yapın şu : " Ben buradayım, çok bilgiliyim,  beni muhattab almıyor, küfür edeyim, hakaret edeyim, kişiliğine saldırayım, yazılarımı böylece görür ve bana cevap verir, :D  "Geçmiş olsun... 

  • xyz26 Ocak 2022 12:04

    Diyorum ki ne kadar zavallısın!  Hala  makul bir  cevap vermekten acizsin!   Yaşlı ergen olunca başka bir şey beklemek te hata olur zaten!  Allah ın sersemi Karadeniz i hangi kayık bot geçmiş bunlar geçsin!  Velev ki Ukrayna zor duruma düşse gideceği yer Almanya dır!  Zaten bu yüzden Almanya yan çizmeye başladı!  Uzun yazıp laf kalabalığı yapmak araya sırıtık semboller koymak senin aptallığını gizlemiyor! Her ne kadar zeki ve akıllı  hatta entellektüel görünme çabalarına girmiş olsan da zavallı bir ahmak olduğunu aşikar etmişsin.

  • Mucise Reis ;)26 Ocak 2022 11:25

    Elin Afganlısı geliyor inanıyorsun da, Afganlı, İran ülkesinin içini yardıra yardıra, o sınırlarımızdan çıkıp geliyor, yunanistana deniz yolu ile geçiyor İtalyaya ulaşıyor, İtalyadan Almanya ya geçiyor ve  isteyen Fransaya gidiyor... Ukraynalının hava alanına gidip, Türkiye ye uçakla  gelmesi mi şaşırttı seni ?  Ömründe bakkala gidip, 1 küçük ekmek almayan ne anlar bu işlerden :D anca hakaretler edip, küfürler söyleyip, karşıdakini sinirlendireyim de bana küfür etsin. Farklı nicklerler yasayım ki kendinde problem arasın gibi abuk subuk yazılar yasar, kendileri sokak da yaşayan masum bir kedi, köpek, canlılar gibi vucudunu bir karaktere sokamazlar :D senin gibileri çok iyi biliriz. Yorma kendini, sıkma canını, O dilini iyi kullan ki, insan bedni olarak bir karaktere bürünesin. ona buna yıkama yağlama :D , övme yapmana gerek kalmasın

  • xyz26 Ocak 2022 10:35

    Aptal ve yaşlı ergen hiç haritaya baktın mı?  Ukraynalının buraya  gelme ihtimali senin adam olma ihtimalinden daha azdır.