Foto GaleriTeknolojiTürkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından...

Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından...

Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 1 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 2 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 3 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 4 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 5 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 6 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 7 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 8 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 9 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 10 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 11 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 12 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 13 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 14 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 15 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 16 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 17 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 18 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 19 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 20 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 21 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 22 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 23 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 24 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 25 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından... 26
9 / 26 Türkiye'den dev hamle! İHA ve SİHA'ların ardından...
10 Haziran 2021 - 11:04

Fuarın gözdesi olan MMU, yeni nesil tasarımıyla ve teknolojisiyle dikkat çekiyor. Milli savaş uçağı, düşük görünürlük, dahili silah yuvası, yüksek manevra kabiliyeti, artırılmış durumsal farkındalık ve sensör füzyonu ve benzeri teknolojik özelliklere sahip olacağı belirtliyor.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ10 Haziran 2021 12:04

    abd boşunamı kılıçtaroğlu iktidara getirmeye çalışmakta.daha önce chp ye uçak fabrikalarına kapattırdığı gibi yine aynısı yaptırmaya çalışacaktır.

  • mehmet 10 Haziran 2021 19:50

    kerimm..dünyadan haberin yok..chp buülkeden hiç gitmedi..hala başa bela..iktidar olmadığında bile iktidarlığını sürdürüyordu..tayyip iktidarı gitsin gine tepemize biner

  • KERİM10 Haziran 2021 16:44

    EMİNMİSİN..CHP SON 70 YILDA NE ZAMAN İKTİDAR OLDU..FABRİKALARI KİMLER NEDEN KAPATTI...CHP ÜLKE TAM BORÇ BATAĞINA SAPLANDIĞINDA ÇIKIŞ OLMADIĞINDA GELDİ..ŞUANDA DA TÜRKİYEMİZ TAM BİR BORÇ BATAĞINDA HEMDE GARANTİLİ BU SEFER KURTULMASI ÇOK ZOR..

  • ALİ RIZA KESTANECİGİLLER10 Haziran 2021 11:42

    abd ve silah üreten ülkeler tedirgin olmasında kim olsun.ama millet ittifafı iktidra gelir ise bunların hepsi tek tek kapatılabilir benim korkum yine bu.