Foto GaleriGündemTürkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen

Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen

Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 1 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 2 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 3 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 4 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 5 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 6 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 7 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 8 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 9 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 10 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 11 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 12 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 13 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 14 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 15 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 16 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 17 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 18 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 19 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 20 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 21 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 22 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 23 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 24 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 25 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 26 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 27 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 28 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 29 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 30 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 31 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 32 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 33 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 34 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 35 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 36 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 37 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 38 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen 39
1 / 39 Türkiye karşıtı cepheye bir ülke daha katıldı! Yunan basınında şölen
01 Ekim 2021 - 09:09

Doğu Akdeniz'de sular ısınıyor. Mavi Vatan projesi önce Yunanistan'ı, daha sonra tüm Avrupa'yı alarma geçirdi. Türkiye'nin attığı adımlar karşısında paniğe kapılan bir ülke daha, acil eyleme geçilmesi gerektiğini açıkladı. İtalyan uzmanın analizi ise bu paniğin sebebini ortaya koyuyor.



YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)01 Ekim 2021 11:19

    Yunan sınırını sağlam tutuyorlar. türkiye ye bişe olsamillet doluşacak ülkemize diye :D ama oluşacak kargaşa istikrarsızlık ile avrupa da o yuku çekemez. kolay deıl o işler öyle. avruada 5 mılyın 10 mılyın nufuslu devletler ar, sadece 5 milyon göçmen yunana geçse, yunan altyapısı çöker. 

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU01 Ekim 2021 11:09

    Fransa mısır BEA israil abd ab ülkelerinin bizim topraklarımızda ne işi var .ey muhalefet bu ülke yıkılır ise sizlere siyasetmi yaptıracaklarını zannediyorsunuz.

  • ARKIN01 Ekim 2021 10:56

    Batı denen vahşi medeniyetin çıkarlarına dokunduğun anda hemen birleşirler.Çünkü onlar hep zengin olmalı sen ise hep fakir kalmalısın.Onların medeniyet anlayışı budur.Bazı aklıevveller bunu anlamamakta hala ısrar etmektedirler.

  • Nedim01 Ekim 2021 10:11

    Sizi kıçı kırıklar sizi  Doğu Akdeniz de leş kargası gibi  Sırtlan Amerika nın öncülüğünde güya Orta Doğu ve Türkiye yi sömürge haline getireceksiniz Eğer Kripto K ve Şansolye Merıl  ın iktidar şansı olsa idi  bir ihtimal şansınız olacaktı böyle bir ihtimal olmadığına göre ancak  üçün birini alırsınız.