Foto GaleriSporTerim takımınım yarısını değiştiriyor

Terim takımınım yarısını değiştiriyor

1 / 13 Terim takımınım yarısını değiştiriyor
26 Eylül 2021 - 11:46

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında bu akşam sahasında Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray, Süper Lig'deki son 4 maçından galibiyet çıkaramadı. Sarı-kırmızılı ekip, ligdeki son 2 maçında gol atamadan mağlup oldu. Maç öncesi tüm detaylar ve Fatih Terim'in muhtemel 11'i

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında bu akşam sahasında Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı Ali Şansalan yönetecek.

SON 4 LİG MAÇINDA GALİBİYET YOK

Ligde geride kalan 6 maçta ikişer galibiyet, beraberlik ve yenilgi yaşayan İstanbul'un sarı-kırmızılı takımı, aldığı 8 puanla haftaya 11. sırada girdi. Galatasaray, Süper Lig'deki son 4 maçından galibiyet çıkaramadı. Sezona Giresunspor ve Hatayspor galibiyetleriyle giren sarı-kırmızılı ekip, sonrasında Kasımpaşa ve Trabzonspor ile berabere kaldı. Galatasaray, son 2 müsabakada da Aytemiz Alanyaspor ve Yukatel Kayserispor'a yenildi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tekno papaz26 Eylül 2021 15:53

    Bi kendini değiştiremedi.

  • İbrahim Açıkgöz26 Eylül 2021 12:20

    Kayseri maçında ne yaptığını anlayan var mı? Resmen maçın kaderini değiştirdi. Kayseri lig tarihinde Galatasaray'a hiç 3 gol atabilmiş mi? Terim sayesinde hezimetten zor kurtuldu takım.