Foto GaleriEkonomiTemmuz'da maaşlara yeni düzenleme: İşte detaylar...

Temmuz'da maaşlara yeni düzenleme: İşte detaylar...

7 / 14 Temmuz'da maaşlara yeni düzenleme: İşte detaylar...
15 Haziran 2022 - 08:26

Asgari ücretten vergi alınmaması konusunda büyük çaba gösterdiklerini belirten Bakan Bilgin, "Öğrenciyken Cebeci civarında bir fabrika vardı. 120 kişinin falan çalıştığı bir yerdi. Oranın duvarına birkaç arkadaşımla beraber 'asgari ücret vergi dışı kalsın' diye yazdığımızı hatırlıyorum. 'Bütün her şeyden devlet vergi alıyor; ama hiç olmazsa ücretin asgari ücret kısmından vergi alınmasın' düşüncesi bizim alanımızda çalışan bütün hocaların da savunduğu bir ilkeydi."

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • astor15 Haziran 2022 13:09

    bu düzenlemeyi varlık fonundaki fabrikaları satarak yapacaksanız bırakın gidin.  bu gün türk ilaç yarın aselsan sonra türk hava yolları. sonra ülke kalır geriye.

  • Mucise Reis ;)15 Haziran 2022 09:43

    Eskiden emeklisi işçisi memuru altın günlerine girerdi. Evlerine gelen onlarc ainsanı bir kaç gün katılımı ile rahat rahat ağırlardı.. şimdi gelecek zamlar ile karnını dıyuramaz oldu insanlar. Türkiye sadece çifçisi ile barışsa, besicisi ile barışsa,  usd düşürmek için sattığı 128 milyar usd değil, 1 milyar usd sini bu alana karcasa. ötv siz mazot satsa.. zaten herkes beslenecek... artık hiç bişe uyapacaklarına inanmıyorum. bildikleri halde bir adım atacak kapasite kabiliyetleri yok. beceriksizler

  • haydar 15 Haziran 2022 09:20

    bu kaçıncı rahatlatma çok komik eğer hala inanan varsa hayret ya yalan söylemek günah değilmi  müslüman yalan söylermi bırakın ya bizi dinden soğuttunuz be gelmesini bilen gitmesinide bilecek bu saatten sonra ne yaparsanız yapın kimseyi inandıramazsınız. 

  • vatandaş15 Haziran 2022 08:52

    yeni düzen falan filan gene zavallıların parasını çalmasınlar ,artık memur ve emeklisi sürünmeden kımıldıyamama pozisyonunda