Foto GaleriTeknolojiTEKNOFEST kapılarını ziyaretçilere açtı
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muck21 Eylül 2021 15:43

    19 .ekim ve 23 Nisan kutlayamayanların festval yapması büyük ilerleme. İstikbal göklerdedir. Sanırım görmeye başladılar

  • Aktrol Ahmetotzbircioğlu derebeyi Hamdullah21 Eylül 2021 15:42

    Zamanında turbitat üst yönetime hetocları, hayvanatbahçesi yöneticileri atanmasa idi, şuan bunların 5 tanesi yapılabilirdi. Az buluyorum gelişmeleri. Fazlası lazım 85 milyonuz biz.

  • www21 Eylül 2021 14:03

    Güzelim  Atatürk Hava Limanı ne hale geldi Bir pisti iptal edilip hastane yapıldı , diğer kısmı  festival alanı oldu , fuar alan da yapılır :(  :( 

  • Mantık.21 Eylül 2021 15:15

    Wc gibi bir şey olunca zırvalaması çok normal.

  • Mucize Reis : )21 Eylül 2021 11:33

    20 yılı düşününce yapılanları az buluyorum. Acilen, okullarda arge alanları açılmalı. Grösel uygulamalı labaratuvarlar acilen okullara gelmeli. Şuan özel okullarda yetenekli kişililerin keşfi başladı. ama diğer okullarda da çok yeteneklıkişiler var. Ben yala yazılımın okullara yermemesine sinir oluyorum. TRT sadece yazılım tv adı altında kanal kurmalı. oyun yazılım, uygulama yazılım, bunları pdf olarak internse sitesinde yayınlamalı, videolarıda yayınlamalı. okullardada aynı ders programları verilmeli, ilgili kurulan site forumalrda kişiler birbiri ile iletişime geçebilmeli. onlıne sohbetler düzenlenmeli. TRT bunu yapmalı, öncü olmalı, milli eğitim dicem ama, görsel şow yapmaktan bi halt edemiyorlar. şow görsel reklamlar içi boş muhabbetler bıktım görmekten.

  • Mucize Reis : )21 Eylül 2021 15:41

    Ahmet binbir surat ahmet. Senin cahil aklı bu işler eçalışmaz. sen anca birielrinin b*kunun peşindne koşar, anca onları kemierek asalak gibi yaşarsın. bu ülkede  1 çivi çaktığınız yok, yüzyıllık temel direkleri sattınız. Bu işleri bilseniz memelek bu halde olmazdı. çok biliyorsan enflasyonu düşürde, millet et süt yumurta alsın. bırak tekno dans pistlerini. : ))) çifçi ekemiyor, millet satın alamıyor. böyle memleket mi olur  ? ARapların bilmem nesi ile bilmem nereye girmekten yorulmadın mı Bir Yorum ? asılgüç içinde. kendinde. birlik olursa Türkiye dünyaya hukmeder. şuan birlik beraberlik senin gibi örümcek beyinlerdne oluşmuyor. sıra sanada gelecek merak etme. süt dökecez, pisi pisi sütünü içeceksin. süt dökmüş kedi. Biz her daim gürleyerek Atatürk İnkılapları rotamızda bu memlettin sökülen her çivisini tek tek çakacaz... Nerelerden nerelere geldın 2023 seçimlerde gelir görürüz : ))

  • Bir yorum!21 Eylül 2021 13:07

     Güya  3 krş luk aklı ile  pişmiş aşa su katacak!  O sivri aklı ile bir müddet sonra  kötülemeye başlayacak!  Be Allah in sersemi sen beğensen ne olur beğenmesen ne olur?  Üstelik bu konularda zerre kadar bilgin olmadığı da belli.