Foto GaleriTeknoloji'Tayfun' dünyada ses getirmişti: Yeni füzeler geliyor!

'Tayfun' dünyada ses getirmişti: Yeni füzeler geliyor!

2 / 6 'Tayfun' dünyada ses getirmişti: Yeni füzeler geliyor!
03 Kasım 2022 - 16:35

Endonezya'nın Cakarta kentinde düzenlenen Indo Defence Expo&Forum 2022'de İsmail Demir, Türk savunma sanayisinde yürütülen füze ve roket projelerine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Türkiye'nin yurt dışından hava savunma sistemleri tedarik ederken ihracat yapar noktaya gelmesini bir yolculuk olarak nitelendiren Demir, gerçekleştirilen ihracatların da bu yolculukta erişilen kilometre taşları olduğunu söyledi.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatih04 Kasım 2022 09:18

    vatandaş iyi yağlayın arkaları geliyor yeni füzeler ilk benzin   lpg den başladılar ...

  • Mucise Reis ;)03 Kasım 2022 17:11

    Büyük yetenek. Uzaya giden  oluyor. Pakistan iş birliğide önemli. Gerektiğinde uyumlu nükleer başlıklar alınabilecek ve uygulanabilecek güç ve gövde gösterini uygulanabilir olmalı. Özellike bizim hedef şu...Füzelerin var olan en hızlı sürate erişmesi, üstelik atmosfer üzerinde seyir edecek biçimde hareket etmesi. En yukarıdan ne kadar uçarak hedefe çok çok çok süratli gider ise, havada yakalanması imkansızlaşacaktır. var olan savunma sistemleri atıyorum 4x hızda hareket ederek hedefi yakalıyor. Türkiye 5x -6x icat ettiğinre üretemeyen devletler savunma sistemi iptal çöp olacaktır. üretmek o bakımdan önemli.