Foto GaleriGündemTaliban'ın kabusu gerçek oldu! Afganistan'da son durum...

Taliban'ın kabusu gerçek oldu! Afganistan'da son durum...

1 / 12 Taliban'ın kabusu gerçek oldu! Afganistan'da son durum...
31 Ağustos 2021 - 09:33

Taliban'a karşı son direniş olarak gösterilen Pençşir'den yeni görüntüler geldi. Görüntülerde yüzlerce sivilin direnişe katıldığı ve eğitim aldığı görüldü. Öte yandan Afganistan merkezli TOLO News, direnişin bölgedeki bir karakola saldıran Taliban'ı geri püskürtmeyi başardığını duyurdu.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucize Reis : )31 Ağustos 2021 12:06

    İyi güzelde, Taliban salak mıda, sana saldırsın ?. seni ablukaya aldımı, su, elektrık, çimento, odun, taş, buğday, vb. vb. ne yapacaksın ? Ne kadar direneceksin ? mermi üretebiliyon mu ? silah üretebiliyon mu ? Anca onun bunun maşası olarak havadan yardımalabilirsin. Yani. öyle olmuyor bu işler. Harita eklenmemiş resimde, silahlı ınsanlar var, haritadan bakmak lazım Penşir nasıl bir konumda diye. Taliban zaten halkın darbesi ile yok olacaktır. Taliban devlet yönetimi bilmiyor, kural yok, herkes kafasına göre kırvaçlar, idamlar, tecavüzler, adam kesme öldürmeler vb vb yapıyor. halk desteği olmadan taibanda silahda bir yere kadar.

  • kamil31 Ağustos 2021 10:44

    İç savaş çıkacak,,yine A.B.D nin istediği oldu.

  • e31 Ağustos 2021 12:08

    müslümanlarda zeki olup kasafını çalıştırsa bi.. ABd istediği olmuyor, Dinini bilmeyen cahil cühalaların güdülmesi söz konusu. Araplar cahildir, menfaatçidir, lüks sever, babasını bile 5 kuruşa satar. çünku fakir ve cahil insandan korkacan derler. fakir, cahil, aç insan kendını bile star.