Foto GaleriEkonomiSuriye'den insanlığın kalbine inen bomba!

Suriye'den insanlığın kalbine inen bomba!

4 / 10 Suriye'den insanlığın kalbine inen bomba!
20 Ocak 2014 - 22:09


LABORATUVARLARDA İNCELENDİ
Fotoğrafların ve diğer görüntülerin gerçek olup olmadığı ve  üzerlerinde oynama yapılıp yapılmadığı konuları İngiltere'de bir laboratuvarda  incelendi. İncelenen  materyallerin  tümünün müdahale edilmeyen gerçek  fotoğraflar olduğu tespit edildi.
Komisyon 55 bin fotoğraftan 26 binini inceledi. Fotoğraftaki  kişilerin, sistematik işkenceye tabi tutulduğu, kurbanlara elleri ve ayakları  bağlıyken işkence yapıldığı, tel, ip ve hatta araçlardaki "triger kayışı"na  benzer cisimlerle boğulduğu inceleme sonunda tespit edildi. Dikkat çeken bir  diğer önemli tespit de açlığın bir işkence yöntemi olarak kullanılması oldu.  Komisyon, bu yöntemlerle öldürülen ve 55 bin kare fotoğrafı çekilen kişi  sayısının yaklaşık 11 bin olduğu tahmininde bulundu.
Fotoğrafları çeken kişiyi,  Suriye dışına kaçmasının ardından görgü  tanığı olarak da dinleyen Komisyon üyeleri, konuyla ilgili diğer şahitlerin  ifadelerine başvurdu. Komisyon, tüm bulguların, savaş suçu için kurulacak hukuk  mahkemesince kabul edilebilir "açık deliller" olduğuna karar verdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)