Foto GaleriSporSüper Lig'in devlerini bekleyen kabus

Süper Lig'in devlerini bekleyen kabus

4 / 9 Süper Lig'in devlerini bekleyen kabus
14 Mayıs 2019 - 14:11

İngiltere Premier Lig, La Liga, İtalya Serie A, Bundesliga ve Ligue 1 gibi arenaların varlığı göz önüne alındığında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi kulüplerin bunların arasından sıyrılarak Devler Ligi'ne girmesi epey güçleşecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • salim14 Mayıs 2019 23:53

    Şampiyonlar ligine bizi almasalar süper olur,böylece takımlar hiç olmassa milyon yuroluk transferler yapmazlar,,cari açık düşer.

  • bilader14 Mayıs 2019 18:10

    marka degeri deyip duruyoruz. alin iste firsat. 2024 e kadar avrupada basarili olabilecek pilot en az iki takimimizi destekleyelim. ben bir besiktasli olarak GS nin bunlardan ilki olmasini isterim, cunku bu adamlara avrupa deyince deri degistiriyorlar. Besiktas'in vizyonu da bu yillar iyi, Fenevbahce'de ise Ali Koc'a guveniyorum ve iyi bir vizyon ortaya koycagina inaiyorum. bu 3 takim bile 4 yil boyunca her yil en az ceyrek final oynasa 2024 de bu takimlarimizdan en az biri veya ikisinin direk olarak EL1'e girmesi icten bile degil. Fiko'dan ricam, 2 yildir birlik olalim cagirisi yapiyorsun, Ali Koc duydu cevap verdi, Trabzon bile duydu cevap verdi. Anadolu klupleri'de bu konuda pozitif. TFF ile zaman kaybetmeyin, aksiyon ve plan neyse artik yururluge koyun. TFF uyaninca gelir arkadan.