Foto GaleriTeknolojiSınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi

Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi

Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 1 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 2 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 3 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 4 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 5 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 6 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 7 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 8 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 9 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 10 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 11 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 12 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 13 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 14 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 15 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 16 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 17 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 18 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 19 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 20 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 21 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 22 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 23 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 24 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 25 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 26 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 27 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 28 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 29 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 30 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 31 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 32 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 33 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 34 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 35 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 36 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 37 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 38 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi 39
1 / 39 Sınıfında dünyanın en büyüğü! İçi ilk kez görüntülendi
26 Temmuz 2021 - 11:18

Sınıfında dünyanın en büyüğü olan, yerli ve milli tank çıkarma gemisi TCG Bayraktar gemisinin içi ilk kez görüntülendi! Mavi Vatan'ın savunucularından biri olan TCG Bayraktar, 560 personel ile ikmal yapmadan 30 gün denizde kalabiliyor, 7 bin 500 bin deniz milinden fazla yol alabiliyor.


YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU26 Temmuz 2021 12:13

    ABD ve AB ülkelerinin amacı millet ittifakını iktidara getirerek bu fabrikaları kapattırıp yine kendileri satmayı amaçlamaktadırlar.