Foto GaleriOtomobilSıfır araçta ÖTV uyanıklığı: Parayı bölüşüyorlar!

Sıfır araçta ÖTV uyanıklığı: Parayı bölüşüyorlar!

1 / 9 Sıfır araçta ÖTV uyanıklığı: Parayı bölüşüyorlar!
29 Eylül 2021 - 11:31

Oto galerilerde satılan araçların fiyatı bayileri geride bıraktı. Galericiler bayilerde sıfır araç bulunamadığı için fiyatların kendilerinde daha yüksek olduğunu belirtti. Bayiler, galericilere araç satmamak için çaba sarf ettiklerini kaydetti. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu ise galericiler ve bayiler arasında anlaşma yapılarak otomobillerin daha yüksek fiyata piyasaya sürüldüğünü söyledi.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bedri29 Eylül 2021 13:01

    ÖTV Yİ KALDIRMALILAR. DEPREM VERGİSİNİN ADINI ÖTV YAPTILAR. ÖNCE YÜZDE 25 Tİ AMA AKP GELDİ 20 YILDIR YÜZDE 100 DEN FAZLA ÖTV ALIYOR. ÖTV NİNDE KDV SİNİ ALIYOR. ONDAN SONRA ESKİLER ÖYLEYDİ BÖYLEYDİ DİYORLAR. ESKİLER KDV BİLE ALAMIYORDU VE ONCA FABRİKA YAPMIŞLARDI.

  • Volkan29 Eylül 2021 12:43

    Bayiden ikinci el araba almıştım. Büyük kısmını bayi hesabına yatırttlar, bir kısmını da başka bir hesaba yatırttılar. Büyük ihtimal ana para resmi hesaba gidiyor, kar kısmı şahis hesapta toplanıyor.

  • Ekonomist 29 Eylül 2021 12:41

    Bu nedir ya serbest ekonomi, tam rekabet piyasası  adı altında tam organize  kartel arz ve fiyat belirleme faaliyetleri... Bu tür8oda, dernek birlik altında)  örgütlenmeler birlikler demek tehdit ediyorlar yada devlet ve millet otorite üstüne çıktılar. sahiplendiler demek...     Devlet bürokrasi ne yapıyor,  hükümet faiş fiyatlar için sadece ceza yazılacak incelme yapılacak bol bol haberler...    (M)  (M)  (M) Başka ülkede olsa... Bu ülkede fiziki parayı yasaklayacaksın..  Üretim ve fatura hareket geçmişi veri tabanı ve ödeme eşleştirmeleri algoritmalar yaparak  yapay zeka ile sürekli denetim olmalı...