Foto GaleriTeknolojiSavunma Sanayiinden bir başarı daha: HİSAR O+ göreve hazır!

Savunma Sanayiinden bir başarı daha: HİSAR O+ göreve hazır!

1 / 9 Savunma Sanayiinden bir başarı daha: HİSAR O+ göreve hazır!
26 Aralık 2021 - 14:32

HİSAR O+ göreve hazır! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir sosyal medyada yaptığı son dakika açıklamasında; Milli hava savunma füze sistemi HİSAR O+ envantere giriş öncesi son kabul atışında yüksek irtifadaki yüksek hızlı hedefi imha ettiğini duyurdu.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • xyz27 Aralık 2021 08:58

    Şu işin muhalefet partisiyle işi ne! Ülkemize hayırlı uğurlu olsun demek o kadar mı zor?

  • hedef kızılelma26 Aralık 2021 22:26

    chp iktidarında savunma sanayii kapısına kilit vurulacagından bunların iktidara gelmesini hiç istemiyorum.içerdeki ve dışardaki dostları sayesinde desteklenen millet ittifakını hiç hazzetmiyorum.kahrolsun millet ittifakı.çunkü bunlar  duşmanlarımızla işbirligi içinde devletimizi yıkmaya çalışıyorlar.

  • ZEKERİYE ZİRVETAKI26 Aralık 2021 17:48

    Bir bunun 500-600 Km lisi ile hassas radarlar ile donatılmışını yapar isek tatından yenmez.keşke muhalefette bu tür projelerden bahis etmesini millet olarak bekler idik fakat nerede ..

  • RAMO CANCAN26 Aralık 2021 17:32

    ABD boşunamı muhalefet partilerine  dostlarım diyor.muhalefeti iktidarar getirttirip IMF den bir de borç kredilerini bize kitleyip hem faiz alacak hükümete ortak olup emirler yapdırıp tüm silah sanayimiz, ağır sanayilere ve otomotiv sanayilerinin kapılarına kilit vurdurtturup bunlarıda bizden al diyeceklerdir.