Foto GaleriTeknoloji 'Savaş' açıklamasının hemen ardından Moskova'da Bayraktar alarmı!

'Savaş' açıklamasının hemen ardından Moskova'da Bayraktar alarmı!

1 / 17  'Savaş' açıklamasının hemen ardından Moskova'da Bayraktar alarmı!
12 Eylül 2021 - 12:12

Ukrayna lideri Vladimir Zelenskiy'nin Rusya ile savaşın mümkün olduğunu söylemesinin ardından, Ukrayna Genelkurmay Başkanı'nın Bayraktar açıklaması, bölgede tansiyonun yükseleceğine ilişkin kaygıları artırdı. Rus uzmanlar, Kiev yönetiminin bu adımını 'endişe verici' buldu.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • RAMO CANCAN12 Eylül 2021 20:47

    adamı güldürmeyin abd ve rusya bence anlaşmış durumdalar.ukrayna yı sürekli kıştırtıp duruyorlar sen aslansın sen kaplansın diye.bence abd tepsi içinde ukrayna yı rusya hediyece edecektir.abd nin ipi ile kuyuya hiç inilirmi bizim yüzbinlerce güvenlik güçlerimizi ve halkımızı bunların öldürdürlükleri ve katletdikleri söylenmektedir bende inanmaktayım.

  • fafa12 Eylül 2021 14:30

    Sayın Borsa Gündem şu haberleri alt alta yazsanız ne olur,tıklamak ve beklemekten canımız çıkıyotr.

  • serok agopyan12 Eylül 2021 14:25

    dostumuz rusya bir savaş çıkarsa TB 2 lere sahip ukrayna ordusunu komşumuz ermenistanın desteğiyle perişan edicektir.türk halkları olarak rusyanın yanındayız.

  • ALİ KODUŞ12 Eylül 2021 22:42

    ulan sizlere gömdük ruslara da gömdük nasıl olurda hala utanmadan bunları söylüyorsunuz.halkınız perişan çaresiz bitmiş yitmiş ekmek bulamıyor sen ne haldeniz.perişyan perişan halde ayağımıza kapanıyor ki ilişkilerimiz geliştirelim diyor biz ise pas dahi virmiyoruz.sen sanki abd yaşayan işin tıkınıda olan ermeni zenginlerinden olup gariban halıkınız keriz yerine koyan uyanıklardan birisiniz.