Foto GaleriGündemRusya'dan Ukrayna'yı endişelendiren hareket!

Rusya'dan Ukrayna'yı endişelendiren hareket!

3 / 8 Rusya'dan Ukrayna'yı endişelendiren hareket!
19 Ocak 2022 - 09:33

KISKACA ALABİLİR

Rusya halihazırda Ukrayna sınırına ciddi bir askeri yığınak yapmıştı. Olası bir işgal durumunda, Belarus'tan gelecek bir müdahale, Ukrayna ordusunun durumunu oldukça zor hale getirebilir.

Öte yandan Rusya'nın Ukrayna sınırına 100 bin asker göndermesinin ardından İngiltere de, küçük bir grup İngiliz askerini Ukrayna'ya eğitim vermeleri amacıyla gönderecek. İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, Rusya'ya karşı savunmasını güçlendirmesi için Ukrayna'ya kısa menzilli tanksavar füze de gönderileceğini açıkladı.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran19 Ocak 2022 16:24

    Savaş olmaz.  Karakteri bozuk olan asıl  haydut  sinsi  devlet İngilizlerdir. Geçen seneden beri mütemadiyen yangına körükle gidiyorlar!  Kendi öldürdükleri casuslarını  Rusya öldürdü diye söylenti çıkarıp her şekilde Rusya yı tahrik ediyorlar ki ortalık karışsın!  Bunlar bütün pis işlerini Amerika ya yaptırırlar!  Asıl kurucu planlayıcı  İngilizlerdir!  Daha önce pkk,daeş boko haram örgütlerini de bunlar kurup her türlü tedhiş ve anarşik eylemlere çok gizli destek verir.  Türkiye İngiliz derin devleti önündeki tek engeldir bir de Putin var!  Yoksa Dünya şimdiye kadar çoktan karışmıştı.  Bir örnek vereyim Rusya  Ankara B. elçisini öldürten feto örgütünün amacı neydi sizce?

  • BORSACI19 Ocak 2022 12:43

    bu haber günlük veriliyor .birileri sürekli karavanadan sallıyor.

  • ALİ KODUŞ19 Ocak 2022 12:14

    ABD ve AB ülkeleri rusları tuzağa düşürmek için ukrayna yı yem olarak kullanıp ve rusya kışkırtıp ukraynayı işgale zorlayın rusları tamamen dünya dan tecrit etmek istediğini düşünmekteyim.umarım rusya bu tuzağa düşmez.yoksa çok büyük ekonomik kriz tuzağına düşebilir.

  • Mucise Reis ;)19 Ocak 2022 11:13

    Rusların özelliği şu. 24 saatte hamle yapar. 3 tane 5 tane tank deil. girdimi, atıyorum  1,000 5,000 kadar olur. Tarihi geçmiş ve özellikleri budur. Tank ları çok severler. Bizdeki mehter marşı gibi Tank olar için. Geçmişte Almanlarla tank savaşlarını taptılar Tankları gözlerini yaşardır rus milletinin vefa borçlusudur. yıgınakta tankları gorunce kalabalık, çok sayı olması işgalin bir gece 24 sattee olacağı bir kerede bin takın gireceği havayı oluşturur. İklik önemli. Alman tanklar zamanında rus işgalinde hava muhalefetınde yollarda balçıklarda kaldı. Tank her yoldan çamurdan ilkimden etkılenır. Ruslar bu sefer ciddi. Ruslar savaşmayı iyi bilir. 1 m2 için bile asla geri adım atmazlar. Tarihleri yetişme tarzları öyle. Street war savaşı çok iyi bilir.Tanklarını gelirse, ruslar ciddileşir. tank muhimmat yakıt lojistik büyük güçleri geliyorsa sınıra o zaman savaş ruslarciddi demek.bişeler kopartmadan geri gitmez.

  • baran19 Ocak 2022 16:28

    Rus Askerini yakından tanıyorsun galiba.  Sen Türk Askerinin tadına baktın mı?   Adamın   ... kor Velev ki hak etmiş ol.  Burada ki bazı cenabet hödük partili pkk seviciler feto seviciler iyi bilir!  Onlara da sorabilirsin. 

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU19 Ocak 2022 10:58

    bu abd ve ab ülkeleri sürekli rusya kışkırtıyorlar sonra da geri çekilirler.madem koruyacaksınız.tüm güçlerinizi erkekseniz ukrayna ya yığınsa ne.bunlar savaş ve kandan beslenen vanpirler.bilerek yapıyorlar bunu.